Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Formel 1000 – hverdagens vigtigste el-materiel og vvs-produkter

Formel 1000

Få alle de fede fordele

Det skal være enkelt og nemt at købe det materiel, du har brug for. Og det kan du med Formel 1000. Formel 1000 samler nemlig det el-materiel og de vvs-produkter, du bruger mest i løbet af din arbejdsdag – og det er der 4 helt konkrete fordele ved. 

Mere tid – alt til installation samlet ét sted

Du behøver ikke at spilde tid på at lede flere steder efter lige præcis det el-materiel og de vvs-produkter til installation, du står og mangler. Med Formel 1000 har du det hele samlet ét sted, så du hurtigt kan få det, du skal bruge.

Sikkerhed – faste varenumre og høj kvalitet

Du kan være sikker på, at de produkter, du bestiller i Formel 1000, er 100 procent i orden. Du vil opleve, at producenterne bliver skiftet ud – men kvaliteten ligger fast. Et produkt bliver kun skiftet ud med et andet i tilsvarende høje standard.

Samtidig skifter produkterne ikke varenummer – det vil sige, at du altid kan finde lige præcis den vare, du skal bruge, på det varenummer, du kender. Det gør det hurtigt og nemt at købe ind.

Gennemskuelige priser – en god handel

Det skal kunne betale sig at handle på nettet – derfor kan du være sikker på, at Formel 1000-produkterne har gode, faste priser. Det betyder ingen overraskelser og ingen uigennemskuelige rabatsystemer.

Automatisk pristjek – lemu.dk gør det for dig

Vi følger med i prisudviklingen på markedet og tilpasser løbende priserne i Formel 1000. Men for at give dig den størst mulige sikkerhed for, at du altid får den bedste pris på et produkt, når du bestiller på lemu.dk, foretager vi et automatisk pristjek for dig, når du har lagt de varer, du skal bruge, i kurven. Det vil sige, at du får besked, om et varenummer er billigst for dig i Formel 1000-programmet eller i din samhandelsaftale.
;