Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Hultafors

 

 

Hellberg


Vores engagement betyder, at vi ved alt om sikkerhed. Vi ved dog også, at produktdesign og teknologi er lige vigtige faktorer, når det gælder optimal sikkerhed. For uanset hvor godt et produkt beskytter, nytter det ikke noget, hvis det ikke er behageligt at bruge eller forhindrer dig i at høre eller se, det du skal. Det skal føles perfekt, fordi beskyttelsesudstyr er ubrugeligt, hvis det ikke bruges.
Derfor er vores produkters vigtigste funktion, at du rent faktisk bruger dem. Alle Hellbergs produkter er brugervenlige, så du kan føle dig tryg midt i uroen og støjen på arbejdspladsen og nyde den ro i sindet, man får af hårdt arbejde. Ikke bare på arbejdet, men også i fritiden.

 

 

Hellberg tilbyder produkter indenfor følgende produktgrupper:

 

Høreværn
Hellberg har et komplet sortiment af meget behagelige høreværn i forskellige modeller og stilarter. Gode funktioner, komfort og brugervenlighed giver lyst til at have høreværnet på hele tiden. Med Hellberg behøver du aldrig gå på kompromis med sikkerheden.

Du finder høreværn fra Hellberg her

 

 

Øjen- og ansigtsværn
Hellberg har øjen- og ansigtsværnløsninger til en lang række anvendelsesområder. Sikkerhedsbrillerne, beskyttelsesbrillerne, visirerne og visirholderne er ergonomisk designet, så de er behagelige, praktiske og effektive. De kan let kombineres med høreværn, sikkerhedshjelme og pandeskærme.

Du finder visir fra Hellberg her

 

 

 

Hellberg Safety har været en del af Hultafors Group siden 2018. Sammen med varemærker som Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear Footwear og Toe Guard tilbyder vi en bred vifte af kvalitetsprodukter til professionelle brugere. Vi deler alle den samme passion: at sørge for optimal sikkerhed, funktion, beskyttelse og effektivitet på arbejdspladsen.

   


 

Hellberg Safety Hultafors

 

;