Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

Få fremtidens belysning allerede i dag

Der var engang, hvor du skulle trykke på en stikkontakt for at få lys.
De tider er forbi med smarte belysningsløsninger fra LEDVANCE.

LEDVANCE står for fremtiden inden for belysning. I SMART+ universet fra LEDVANCE kan du plukke og samle den perfekte belysning til dine kunders boliger, så de kan styre lyset intelligent og intuitivt enten via en app eller med stemmen.

Til dine professionelle kunder som virksomheder, lagre, værksteder og lignende finder du LEDVANCE VIVARES – et nyt, innovativt styringssystem, der gør programmering og idriftsættelse til en leg. 

 

Smart lys med SMART+

Med SMART+ belysning kan lyset indstilles, så det passer til dine kunders smag og behov. Det kan fx indstilles til at tænde, når solen går ned, eller når bilen triller ind i carporten. Måske skal lyset følge dagslyset, så det bliver en varmere hvid om aftenen, når hyggeskålen kommer frem? Måske skal lyset i haven være orange på onsdage?

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det hele styres via app eller via stemmen, og så er det faktisk hverken dyrt eller besværligt at skifte til SMART+.

 

Læs mere her       Se produkter her


 

Bedre velvære med BIOLUX

Bør det ikke være sådan, at lyset tilpasser sig mennesket og ikke omvendt? Det er, hvad Human Centric Lighting handler om. Med den prisvindende belysningsløsning, LEDVANCE Biolux HCL-system, tilbyder LEDVANCE Human Centric Lighting, der automatisk følger personen og tilpasser sig den naturlige døgnrytme. Det er med til at øge velværet på arbejdspladsen.

Som installatør kan du glæde dig over, at det samtidig er nemt at installere.

 

Læs Mere Her       Se Produkter Her


 
 

 
 

Innovativ og intuitiv lysstyring med VIVARES

I dag kan du næsten ikke renovere eller bygge nyt uden at skulle etablere lysstyring. Derfor har LEDVANCE lanceret to nye IoT-ready lysstyringssystemer – VIVARES Zigbee og VIVARES DALI, der begge kan kobles op til skyen.
VIVARES kombinerer nem installation, konfiguration og idriftsættelse med stor fleksibilitet, stabilitet og førsteklasses sikkerhed. LEDVANCE VIVARES henvender sig til alt fra større rumløsninger til hele etageløsninger.

 

 Læs Mere Her       Se Produkter Her

 

Brochurer

 
                          
 
;