Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nyt værktøj til Industri 4.0: Manoskop 766 DAPTIQ

Industri 4.0 – også kendt som den fjerde industrielle revolution – ændrer lige nu spillereglerne inden for produktion og teknik med intelligente systemer og realtidsdata.

En af de nyeste tilføjelser, der imødekommer disse krav, er Manoskop 766 DAPTIQ fra Stahlwille, en avanceret digital momentnøgle med intelligent dokumentation og præcisionsstyring.

Høj præcision og løbende kvalitetskontrol

Momentnøglen er designet til professionelle, som har brug for høj præcision i deres arbejde med momentspænding. Manoskop 766 DAPTIQ’s digitale skærm viser det aktuelle moment, og takket være tovejskommunikationen kan den sende data om moment og vinkelbespænding til en computer eller anden enhed i realtid via en trådløs forbindelse.

Dette øger nøjagtigheden og giver mulighed for løbende kvalitetskontrol. Du har hele tiden overblik over, om alt er spændt rigtigt og i korrekt rækkefølge, hvilket gør arbejdsprocesserne både mere effektive og veldokumenterede.

Nem at integrere

Et af de unikke træk ved Manoskop 766 DAPTIQ er det indbyggede open source-modul, som kan integreres med worker guidance systemer. Dette betyder, at momentnøglen kan modtage data om, i hvilken rækkefølge og med hvilken kraft og vinkel, boltene skal spændes. Dette giver brugeren ekstra sikkerhed for korrekte bespændinger.

Derudover kan Manoskop 766 DAPTIQ interagere trådløst med Stahlwille's Smartcheck DAPTIQ momenttester og PerfectControl DAPTIQ kalibreringsanlæg. Dette sikrer, at momentnøglerne altid fungerer korrekt og er præcist kalibrerede.

Manoskop 766 DAPTIQ er mere end bare en momentnøgle; det er en værdifuld tilføjelse til ethvert moderne produktionsmiljø, hvor præcision og dokumentation er afgørende.

Stahlwille og Lemvigh-Müller tilbyder desuden demonstrationer og test af Manoskop 766 DAPTIQ hos dig for at vise de imponerende funktioner og fordele ved dette avancerede værktøj.

 

Se produkterne lige her

;