Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

LED-lamper til el-skabe gør arbejdet lettere

Rittal har lanceret nye LED-systemlamper, som er udviklet helt specielt til el-skabe, så der altid er godt lys til arbejdet

Det er ikke alle kontrol- og automationsskabe, der har god, indbygget belysning. Det betyder, at montagearbejdet bliver kompliceret, det kan tage lang tid, og uden lys er risikoen for fejl større under installation og reparation.

Derfor har Rittal introduceret deres nye LED-systemlamper med højtydende, energieffektiv LED-teknik, som giver op til 1200 lumen. Lamperne er udformet med en Fresnel-linse af gennemsigtig plast, der er med til at optimere lyset. Linsen fokuserer lyset målrettet i hele indkapslingen, uanset hvor de placeres. Lyset når selv de nedre dele af skabet.

Lamperne har desuden tre montagemuligheder – magnetisk holder, med kliksystem eller med skruer – hvilket gør installationen fleksibel, hurtig og nem. Lamperne kan monteres via formonterede kabler og kontakter. Derudover kan de monteres med power inlet, som kan vinkles 90 grader, som gør, at kablerne altid er nemme at tilslutte selv i de mindste skabe.

Som tilvalg findes der modeller med integreret afbryder, dørafbryder eller bevægelsessensor. 

Vil du vide mere?

Læs brochuren fra Rittal og bliv klogere på deres belysningsløsninger til kontrol- og automationsskabe.

Hent brochuren her

;