Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nu er det blevet lettere at styre lyset

Nordtronic er på gaden med Master Uni Install, som gør det lettere for dine kunder at styre lyset

Master Uni Install er med indbygget LED dæmper (120W), som er skræddersyet til Uni Install 5W. Nu er det derfor blevet lettere at dæmpe lyset. Med en master kan man via fjederafbryder dæmpe op til 23 slaver. Det gør det muligt at eksempelvis dæmpe lyset i køkkenalrummet ved samtlige døre, der går ind i rummet, eller via en udgang i IHC.

Produktet har et lille potentiometer, hvorpå man kan indstille minimum lysniveau. Denne funktion sikrer, at man kan lave en indstilling, som passer til lyskilder af andre fabrikater.

Dipswitch på siden muliggør, at dæmperen husker sidste lysniveau indstilling (lysniveau memory-funktion).

Spar tid med hurtig montering

Nordtronics downlight er enkel og hurtig at montere direkte i isoleringen, med skruer eller justerbare fjedre og har en indbygningshøjde på kun 63 mm.

Master Uni Install har skrueløse klemmer i tilslutningsboksen og giver mulighed for montering med kabler eller 16 mm flexrør. Aflastningen er inkluderet.

Passer til alle behov

Master Uni Install er designet og udviklet i Danmark og leveres med forskellige frontdesign, med og uden lyskilde, så det er nemt at finde netop den model, som passer til kundens behov.

Master Uni Install fås både i indvendig og udvendig model.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;