Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kortere montagetid med smart dørtelefonsystem

ABB’s Welcome er et dørtelefonsystem til både nybyggeri og renovering. Det er tryghedsskabende, nemt at montere og let at integrere med andre adgangssystemer.

ABB-Welcome er et alsidigt dørtelefonsystem, som er den perfekte løsning i trappeopgange, hvor simpel installation, lynhurtig konfiguration og intuitiv betjening prioriteres højt.

Systemet kommunikerer via en 2-leder-busforbindelse og er dermed skræddersyet til både nybyggeri og renovering.

ABB-Welcome kan nemt integreres med andre systemer som fx adgangsbrikker, og det kan kommunikere med beboernes smartphones.

Nemt at installere og servicere

IP-teknologien giver mulighed for at opfylde alle behov hos projektudviklere til byggeri og konstruktion, uden at de skal tænke på størrelse og afstand.

PoE-forbindelsen gør ekstra ledninger overflødige og gør opmærksom på vigtige ting - for at give folk mere komfort og sikkerhed.

Konfigurationen kræver ikke programmering, og en computer er heller ikke nødvendig til selve systemet.

Unikt skjult låsekoncept

Helt unikt har dørstationen et skjult låsekoncept uden skruer. En aluminiumsplade kan nemt klikkes af med en særlig plastikskinne, så installatøren kan komme ind bagved.

Modulerne bliver klikket ind på bagsiden af dørstationen og forbundet internt med færdiglavede ledninger med stik på, der ikke kan vendes forkert. Lettere bliver det ikke.

Prøv ABB’s konfiguration her 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne eller hent ABB's katalog nedenfor for mere information.

Hent ABB Welcome katalog her

;