Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nyt system til arbejdspladser i konstant forandring

Installationssystemet Unica System+ fra Schneider Electric er udviklet til moderne arbejdspladser. Fra store kontorbygninger og konferencecentre til små virksomheder og hjemmekontorer.

Mange forskellige moduler gør installationssystemet Unica System+ nemt at tilpasse og udbygge i takt med skiftende behov og brugsmønstre på arbejdspladsen.

Sæt strøm til en fleksibel arbejdsdag!

Med Unica System+ er det let at skabe rammerne for effektivt arbejde, uanset om det foregår ved skrivebordet eller alle mulige andre steder. Sortimentet rummer stærke gulvbokse af plastic i fire størrelser – med et robust låg, som er nemt at sætte på igen, hvis det skulle ryge af. Skal elektriciteten føres i loftet, er Unica System+ stavene ideelle. Og de flytbare standere er oplagte i bygninger med elektriske føringer i gulvet.

Bordenheder med mange muligheder

Når det gælder strøm ved arbejdsbordet, byder Unica System+ på tre størrelser bordenheder og mange kombinationer af udtag til 230V og USB. Enten monteret i bordpladen, sat fast på bordkanten eller fritliggende. Bordenhederne kan udvides og kombineres med forskellige typer udtag. De fås i fire designvarianter og kan laves på specialordre.

Skab den perfekte løsning med tilbehør

Ikke to arbejdspladser er ens, og med det store udvalg af tilbehør i Unica System+ kan du sammensætte den helt rigtige løsning hver gang. Sortimentet af tilbehør omfatter gulvlister, kabelskjulere, selvlukkende kabelstrømper, kabelbøjler, beslag, endestykker og meget mere – så det er bare at gå i gang!

Unica System+ stavene kan tilpasses og udvides med bordplade eller knage til overtøj. Acti9 automatsikring giver ekstra elektrisk beskyttelse.

Unica System+ fra Schneider Electric
De modulære og fleksible standere i Unica System+ installationssystemet fås i to farver og kan leveres med bordplade eller håndtag.


Unica System+ fra Schneider Electric
Bordenhederne i systemet kan monteres på flere forskellige måder – og fås også til trådløs QI-opladning af smartphones.

 

Nyhed: Unica System+

  • Gulvbokse
  • Stave
  • Standere
  • Bordenheder
  • Stort udvalg af tilbehør

Se hele installationssystemet fra Schneider Electric

 

;