Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Energioptimerede lysløsninger i nyskabende design

Scan Products prioriterer energioptimering højt uden at gå på kompromis med montagevenlighed, farvegengivelse og sikkerhed. Det brede sortiment af produkter inden for både indendørs- og udendørsbelysning kan bestilles direkte på lemu.dk

Fra fagfolk til fagfolk

Produkter fra Scan Products er skabt af branchekendte fagfolk. Det betyder bl.a., at der er tale om kvalitetsbelysning, som er nem at montere og som overholder alle markedets retningslinjer. Og for din sikkerhed er standarden høj for garantier, certifikater og godkendelser. Og så betyder det også, at du altid får kompetent support, hvis du henvender dig med et spørgsmål.

Lysløsninger skabt i tæt samarbejde med ingeniører

Hos Scan Products sker produktudviklingen ofte i tæt samarbejde med danske ingeniører og i løbende dialog med kunderne. Det giver mulighed for at skabe gennemtænkte løsninger, som lever op til installatørernes ønsker. Samtidig forfølger Scan Products også nye tendenser og teknologier for at være innovative og på forkant med udviklingen. De var fx blandt de første med downlights, der kan monteres direkte i isolering uden sikkerhedsboks.

Respekt for vores fælles ressourcer

Én af de højeste prioriteter i forhold til innovation er hele tiden at produktudvikle med tanke på energioptimering og med respekt for vores fælles ressourcer. Så kvaliteten af produkterne skal være i top uden at gå på kompromis med montagevenlighed eller miljø.

 

Se de gode tilbud i kataloget her
;