Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fibox ARCA-kabinetter til hårde miljøer

Fibox ARCA-kabinetter er en effektiv og pålidelig løsning, der er nem at bruge, hurtig at montere og enkel at tilpasse.

Denne enkelhed og effektivitet skyldes en kombination af innovative idéer og en markedsdrevet tilgang til produktudvikling.

Robuste og klar til fremtiden

Det termoplastiske materiale, der anvendes i ARCA-kabinetter, er både stærkt og omkostningseffektivt, hvilket gør det til et fremragende alternativ til traditionelle stålskabe. Disse kabinetter er designet til at klare selv de mest barske og krævende miljøer, og de kan modstå alle former for vejrforhold. De er modstandsdygtige overfor både kemikalier og stød, hvilket betyder, at du kan stole på at ARCAs højkvalitetskabinetter beskytter dine elektroniske komponenter fuldstændig. ARCA-serien forbereder dig på fremtiden ved at tilbyde den rigtige skabsløsning til din specifikke applikation.

Vedligeholdelsesfrie og sikre

Der er garanteret en fremragende ydeevne og fuldstændig sikkerhed i selv de mest barske og krævende miljøer med ARCA-kabinetter. ARCA-kabinetter har en lang række fordele som for eksempel korrosionsbestandigt plastmateriale, en tæthedsklasse på IP66, et robust design med en slagstyrke på IK10, dobbelt isolation på 1500VDC, UV-stabiliseret råmateriale i overensstemmelse med UL 508 (UL 746C), og brandbarhedsklassificering i henhold til UL 94-5VA. Disse kabinetter er desuden vedligeholdelsesfri.

ARCA-kabinetter er tilgængelige i en række dimensioner, der strækker sig fra 200 x 300 x 150 mm til 800 x 600 x 300 mm.

 

Se ARCA produkter her

;