Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fibox gade- og målerskabe: Det innovative og holdbare valg

Fibox gade- og målerskabe adskiller sig markant fra traditionelle stålskabe og tilbyder en overlegen holdbarhed og effektivitet sammenlignet med traditionelle stålkabinetter.

Fibox-skabenes unikke fordele og egenskaber

Fibox gade- og målerskabe adskiller sig markant fra traditionelle stålskabe og tilbyder en overlegen holdbarhed og effektivitet sammenlignet med traditionelle stålkabinetter. Materialevalget er glasfiber-forstærket polyester, der sikrer en forlænget levetid, lettere vægt og væsentlige besparelser på montørtiden. De er uv-resistente, temperaturbestandige og særdeles egnede til udfordrende vejrforhold og hårdhændede miljøer. De er også korrosionsbestandige, hvilket forlænger produktets levetid betydeligt.

Anvendelsesmuligheder og industrielle sammenhænge

Nemmere håndtering, korrosionsmodstand og UV-resistens er åbenlyse fordele ved disse skabe, men funktionaliteten er også i højsædet. De kan anvendes til forskellige formål som gadebelysningsanlæg, kabel- og TV-installationer, industrielle automatiseringsanlæg, og i havne- og kystområder. De kan også være forsyningstavler inden for ladestanderfaciliteter.
Yderligere har Fibox skabe dobbeltisolering, beskyttelsesklasse IP44 og slagstyrken har den højeste rating, IK10. Disse specifikationer gør skabene passende til forskellige anvendelsesmuligheder som sikrings- og fordelingsskabe, målerskabe og reguleringsskabe.

Langtidsholdbare og omkostningseffektive løsninger med Fibox

Fibox gade- og målerskabe repræsenterer en løsning, der fokuserer på både holdbarhed og omkostningseffektivitet. Ved at vælge disse produkter til dit projekt, leverer du kvalitet og pålidelighed til dine installationer. Det glasfiber-forstærkede polyester bidrager til en længere levetid, og den øgede resistans over for diverse miljøforhold sikrer holdbarhed under krævende omstændigheder. Fibox' løsninger er et praktisk valg for dem, der søger sikkerhed i holdbare og effektive løsninger.

 

Se produkterne her 

;