Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

’Skær igennem’ med det bedste fra Tyrolit

Lang holdbarhed og høj kvalitet – det er nogle af fordelene ved produkterne fra en af verdens førende producenter af slibe- og skæreværktøj

Der er ikke den skære- eller slibeopgave, som produkter fra Tyrolit ikke kan klare. Den østrigske virksomhed er nok bedst kendt for at producere slibe-, skære-, save-, bore- og afretterværktøj, som kan bruges til metalarbejde, i industrien, i byggesektoren og til glas og sten.

Derudover er Tyrolit kendt for produkternes høje kvalitet og holdbarhed – det betyder blandt andet, at behovet for at udskifte eksempelvis skæreskiver mindskes, og det sparer den enkelte medarbejder tid i løbet af arbejdsdagen, samtidig med at virksomheden sparer kroner og ører på den lange bane.

Samtidig gør den høje kvalitet og den lange holdbarhed, at produkterne yder den absolut bedste sikkerhed for brugeren af værktøjet.

40% mere effekt

Cerabond-systemet er et eksempel på, hvordan Tyrolit udvider og udvikler produktprogrammet for at kunne levere bedre effektivitet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Cerabond 2in1 skæreskiver til stål og rustfrit stål er særligt velegnede til optimal bearbejdning af meget hårde og krævende emner og helmaterialer.

Systemet er kendetegnet ved et godt snit, grundet sammensmeltningen af keramiske korn og bindemiddel, som giver en kornbinding-kombination, der indbyrdes er optimalt afpasset efter hinanden. Det forhindrer et for hurtigt kornslid – selv også ved særligt krævende skære- og slibe opgaver.

Det er blandt andet den længere holdbarhed, der resulterer i en øget effekt på op til 40 % i forhold til tidligere produkter.

 

Se hele sortimentet hos Lemvigh-Müller

Slibeværktøj og krystaller går hånd i hånd

Vidste du, at Tyrolit er ejet af den østrigske virksomhed Swarovski, som du måske bedst kender fra funklende krystaller? Daniel Swarovski var glassliber og gjorde senere krystalglas til sit håndværk. Han grundlagde Tyrolit i 1919 for at producere slibeværktøj til netop krystalproduktion.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

 

 

;