Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nyt nødstop med lys minimerer nedetid i produktionen

Schneider Electric udvider sortimentet af Harmony-trykknapper. Et nyt nødstop med lys og nye skilte med en LED-ring er nemmere at finde og kan genoptage produktionen hurtigere.

Uforudsete hændelser, som kræver akut nødstop, er nærmest uundgåelige i enhver form for produktion. Men konsekvenserne af dem afhænger i høj grad af, hvor hurtigt maskinoperatører kan reagere på hændelserne.

Til kamp mod nødstop

Derfor introducerer Schneider Electric nu et nyt Harmony nødstop med integreret LED-lys, som er udviklet med tanke på at minimere varigheden af nødstop og mindske konsekvenserne af dem.

Nemt at se

Det nye Harmony XB5-nødstop er forsynet med en lysende ring omkring trykknappen, som gør nødstoppet meget nemt at se - også fra siden og fra længere afstande.

Nyt nødskilt

Nyheden suppleres af et nyt nødstopskilt, også med indbygget LED-lys, som kan eftermonteres for at opgradere eksisterende Harmony nødstop med den nye funktionalitet.

”I nogle tilfælde kan det kan være en udfordring at identificere nødstoppet - for eksempel i mørke omgivelser eller store, komplekse maskiner og procesanlæg. Det er netop dén udfordring, vi imødegår", forklarer Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony-sortimentet hos Schneider Electric Danmark.

Mindsker konsekvenser

I yderste konsekvens kan nyheden bidrage til at mindske konsekvenserne af et nødstop i produktionen, hvor tid er kritisk.

Det nye Harmony XB5-nødstop med lys er ikke blot nemt at finde. Dobbelt indikatorlys gør det også nemt for operatøren at se nødstoppets aktuelle status.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;