Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Sæt prikken over i’et på maskiner og anlæg med specialdesignet opmærkning

Ny designværktøj hos Schneider Electric giver dig uanede muligheder for at skabe kreative, flotte og sikkerhedsfremmende betjeningsknapper og paneler.

Helt ærligt – når du nu omhyggeligt har konstrueret og udført en maskine eller et anlæg, er det så ikke lidt tyndt at opmærke trykknapper og betjeningspaneler med hjemmeprintede labels?

Nem og professionel løsning

Heldigvis er der en løsning, som gør det nemt for dig at give dit projekt den finish, det har fortjent.

Løsningen hedder Harmony+ og er skabt af Schneider Electric. Med Harmony+ kan du selv designe trykknapper i Harmony XB4 og XB5-serierne fra Schneider Electric samt folieskilte til betjeningspaneler.

Højere sikkerhed og færre fejl

Designede og professionelt trykte knapper og folieskilte ser ikke bare godt og tillidvækkende ud. Det øger også sikkerheden og reducerer risikoen for fejlbetjening.

Du designer og bestiller selv dine knapper og folieskilte ved hjælp af Harmony+ online hos Schneider Electric, præcis som du eller din kunde ønsker dem. Derefter bliver din løsning produceret og leveret direkte til dig – klar til at montere.

Profilér din virksomhed

Der er masser af valgmuligheder, for eksempel skifttype og farve. Teksten bestemmer du selv inden for den plads, som er til rådighed for den valgte knap- eller skiltetype. Du kan også arbejde med symboler eller endda billedfiler. Eller hvad med at profilere din eller din kundes virksomhed med et logo?

Sådan kommer du i gang

Du kan se en kort video om design af knapper og folieskilte med Harmony+. Så er du godt på vej til sikrere og mere brugervenlige maskiner og anlæg (vælg fuldskærm-visning, så kan du se, hvad der foregår).

SE DEN HER

Ud over specialdesignede trykknapper og folieskilte kan du naturligvis fortsat vælge i Schneider Electrics store udvalg af standardopmærkning. 

SE MULIGHEDERNE HER

Schneider Electric-Harmony

 

;