Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

En lille nyhed med stor værdi – byd velkommen til Harmony Pocket Remote

Schneider Electric udvider deres Harmony-sortiment med Harmony Pocket Remote. En lille fjernbetjening i lommestørrelse der kan betjene simple funktioner på fx køretøjer, elektriske maskiner, porte mv. på op til 300 meters afstand.

Skal du hver dag åbne/lukke porte, vinduer, udsugninger eller pumper? Og er du lidt træt af at skulle gå hen til de mange forskellige knapper? Så har Schenieder Electric den rette løsning til dig. Med Harmony Pocket Remote kan du tænde/slukke for udsugning og pumper, åbne/lukke porte, vinduer og døre, starte/stoppe transportbånd eller aktivere hejs eller spil på køretøjer – alt sammen via den smarte fjernbetjening: Harmony Pocket Remote.

 

Er du klar til trådløs kontrol?

Fjernbetjeningen er skræddersyet til nem og hurtig installation. Konfiguration og parring sker nemt uden software og du kan nemt tilpasse den dine enheder i henhold til dine, eller dine kunders, applikationer. Den industrielle ydeevne og pålidelige radioteknologi gør det muligt at anvende fjernbetjeningen med en rækkevidde helt op til 300 meter.

Lynhurtig og nem montering

Harmony Pocket Remote leveres inkl. præmonteret kabel (1,5 meter), hvilket netop sikrer en nem opsætning og parring af enheder. Du finder Harmony Pocket Remote i varianter med både 3, 4, 6, 8 og 10 knapper, og der er mulighed for at tilpasse designet, så det passer til lige præcis de behov dine kunder har.

Se vores udvalg af Harmony Pocket Remote

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;