Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Sikkerhed, ergonomi og kvalitet fra Bahco

Bahco introducerer ny serie af 1000V isolerede tænger.

Bahco er en førende værktøjsproducent, som altid har haft fokus på innovation og kvalitet. Med introduktionen af deres nye 1000V isolerede ERGO-tænger tager Bahco sikkerhed og ergonomi til et nyt niveau, samtidig med at de holder deres kompromisløse tilgang til kvalitet.

Sikkerhed og ergonomi i højsædet

For fagfolk, der arbejder med elektricitet, er sikkerhed altafgørende. Det er her, de nye ERGO 1000V tænger kommer ind i billedet. I stedet for de traditionelle tænger, som ofte kan være besværlige at arbejde med, tilbyder Bahcos ERGO serie en let og brugervenlig løsning uden at gå på kompromis med sikkerheden. Disse tænger er designet til at være både effektive og sikre i brug, og de er isoleret med op til 1000V for at sikre maksimal beskyttelse mod elektriske stød.

Ergonomi er også i centrum for ERGO-tængernes design. De er skabt med udgangspunkt i brugeren, hvilket gør dem komfortable at bruge – selv over længere tid. Dette kan være en afgørende faktor for professionelle, der ønsker at undgå arbejdsskader som følge af dårlig arbejdsstilling eller gentagne bevægelser.

Høj kvalitet produceret i Europa

Ikke nok med at de er sikre og behagelige at bruge, Bahcos ERGO-tænger er også af høj kvalitet. Det er fremstillet i Europa med nøje overholdelse af standarder, som sikrer deres robusthed og holdbarhed.

Det nye ERGO 1000V tangsæt indeholder tre essentielle tænger til elektrisk arbejde: sidebidetang, spidstang og kombinationstang. Dette giver brugeren en alsidig samling, der kan tackle en bred vifte af opgaver med lethed og sikkerhed.

Kort sagt er Bahcos nye 1000V isolerede ERGO-tænger er en kombination af sikkerhed, ergonomi, og kvalitet, der er designet til at gøre arbejdet lettere og sikrere for professionelle inden for el-branchen. Ingen grund til at gå på kompromis, når du kan have det hele med Bahco.

 

Køb Bahco ERGO 1000V tangsæt her

;