Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

KNIPEX kombinerer front- og sidegribefunktion med TwinGrip

KNIPEX, kendt for sine højtydende værktøjer, lancerer TwinGrip frontgribetangen, en banebrydende innovation indenfor tangteknologi.

Med sin unikke kombination af front- og sidegribefunktion er TwinGrip ikke bare en almindelig tang, men et must-have værktøj for enhver håndværker.

Slankt design til alle formål

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved TwinGrip er dens meget slanke design. Dette giver adgang til meget snævre konstruktioner, som ellers ville være vanskelige at arbejde med. Desuden er der en slank drejezone, som muliggør hurtigt skruearbejde, øger effektiviteten og sparer tid.

Tangen er udstyret med en effektiv frontgribekæbe, som har en robust fortanding. Dette, kombineret med en høj udveksling ved værktøjsspidsen, sikrer et fast og effektivt greb. TwinGrip er specielt designet til at have en høj front- og sidegrebskapacitet, hvilket gør det muligt at arbejde med diametre og nøglevidder fra 4 til 22 mm.

Også til ødelagt hoveder og gevind

Et andet aspekt ved denne tang er dens evne til effektivt at gribe om flade emner med frontsiden, takket være en trepunkts-kontaktflade. Dette gør det nemmere at håndtere forskellige materialer og sikrer et fast greb.

TwinGrip er også ekstremt nyttig til at gribe, spænde og løsne skruer med ødelagte hoveder og gevind. Dette er ofte en frustrerende opgave, men med TwinGrip bliver det meget nemmere.

Høj præcision og sikkerhed

Tangen har et femdobbelt indstilleligt glideled med trykknapjustering, hvilket giver brugeren mulighed for at justere gribeåbningen præcist efter behov. Dette er en stor fordel, især i finmekaniske arbejder, hvor præcision er nøglen.

Sikkerhed er også en prioritet for KNIPEX. TwinGrip har en klemsikring, som minimerer risikoen for at få fingrene i klemme under arbejdet, hvilket er en almindelig fare ved brug af tang.

TwinGrips holdbarhed og styrke er desuden sikret takket være et robust gennemstukket tangled. Dette gør tangen til et pålideligt værktøj, der kan tåle selv de mest krævende opgaver.

Med KNIPEX TwinGrip frontgribetang får du et alsidigt, effektivt og sikkert værktøj, der er uundværligt i enhver værktøjskasse.

 

Find TwinGrip fra KNIPEX her

;