Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

MANOSKOP 730 VDE: Præcision møder pålidelighed

Nu kan du også gøre brug af Stahlwilles kendte momentteknologi, når du arbejder med spænding.

Med Stahlwille MANOSKOP® 730 VDE behøver du ikke gå på kompromis i din hverdag. 730 VDE er udstyret med avancerede egenskaber, der sørger for både nøjagtighed og sikkerhed.

Betegnelserne kvalitet og nyskabelse er centrale, specielt når det kommer til håndtering af elektriske installationer. MANOSKOP® 730 VDE fremstår som et markant redskab i denne sammenhæng.

Dette værktøj markerer sig ved sin dobbeltisolerede specialplastbeklædning, der opretholder en pålidelig beskyttelse mod elektrisk strøm, også ved op til 1.000 volt. Dertil er den nye 730 VDE med sin specialplastbelægning skridsikker, slidstærk og modstandsdygtig over for fortyndede basiske opløsninger, brændstoffer og olier. En sådan innovation muliggør, at du ikke behøver at nedprioritere funktionalitet for sikkerhedens skyld.

En betydelig fordel er dens brugervenlige design. Nøglen kan efterjusteres i forbindelse med kalibrering uden demontering, via genforseglelige åbninger  – og uden behov for ny VDE-kontrol

Et af højdepunkterne ved MANOSKOP 730 VDE er dens evne til hurtigt og nemt at kunne udskifte skraldehoved (3/8”, 9x12mm), igen uden nye VDE-kontrol da nøglens plastbelægning ikke skal demonteres* – en yderst bemærkelsesværdig fleksibilitet.
Desuden er alle toppe produceret med en gul sikkerhedsfarve, der indikerer hvornår det er tid til at udskifte toppen.

Hent flyer her

Hver detalje er nøje overvejet for at sikre dig en ubesværet brugeroplevelse, lige fra dens slidstærke konstruktion til QuickSelect funktionen, som gør det muligt at indstille udløsermomentet hurtigt og med stor præcision. Udløsersystemet i 730 VDE er uden anvendelsen af fjedre, hvilket fjerner behovet for nulstilling af nøglen og skaber en konsekvent nøjagtighed, der sparer dig som bruger betydelig tid.

MANOSKOP® 730 VDE er for at komplementere et bredt udvalg af arbejdsopgaver tilgængelig i to størrelser:

 

Køb MANOSKOP® 730 VDE og tilbehør her
*Sikkerheden garanteres kun ved Stahlwilles eget tilbehør.

Læs mere om Stahlwille her

 

 

;