Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Gør vinteren varmere med Uponor Smatrix Pulse

Jo mere temperaturen falder, jo mere stiger behovet for en varm og hyggelig bolig. Mange danske familier har oplevet en mindre behagelig start på vinteren med kolde gulve trods tykke sokker og varme sutsko.

Som installatør, har du måske modtaget opkald fra fortvivlede kunder, hvis gulvvarmeanlæg ikke har fungeret optimalt. Men der er gode nyheder: En løsning er inden for rækkevidde.

Nyt reguleringssystem til eksisterende gulvvarme

Gulvvarmeanlæg, særligt de ældre modeller, kan være ineffektive og energitunge. De lever ikke op til moderne standarder for varmekomfort og energieffektivitet. Men med Uponor Smatrix Pulse-kontrolsystem kan du som installatør tilbyde dine kunder en markant forbedring.

Uponor Smatrix Pulse er et reguleringssystem, der kan installeres i de fleste eksisterende gulvvarmesystemer. Det betyder, at uanset kendskabet til det nuværende anlæg eller længden af gulvvarmeslangerne, kan systemet opgraderes uden større besvær. Installationen kræver blot en udskiftning af det eksisterende kontrolsystem, telestater og termostater, mens resten af anlægget kan genbruges.

Højere komfort og lavere energiforbrug

Hvad betyder dette for dine kunder? Først og fremmest, en indendørs komfort i særklasse. Uponor har årtiers erfaring inden for opvarmning og afkøling, og dette afspejles i Smatrix Pulse-systemets effektivitet og pålidelighed. Derudover kan kunderne opleve en betydelig energibesparelse, potentielt op til 20 procent, hvilket altså godt kan mærkes på energiregningen.

Forbedringen i boligens komfort er mærkbar. Forestil dig en jul, hvor familien kan samles uden at bekymre sig om kolde fødder, og hvor hjemmets varme bidrager til den hyggelige stemning. Som installatør bliver du helten, der sikrer, at familierne kan nyde de mørke måneder, velvidende at de træder ind i et varmt og indbydende hjem.

Opgraderingen til Uponor Smatrix Pulse er ikke blot en investering i varmekomfort; det er en investering i hjemmets fremtid og familiens velvære. Så når dine kunder ringer med kolde fødder, kan du nu tilbyde dem en løsning, der varmer mere end blot deres tæer – en løsning, der bringer varme og glæde i hele hjemmet.

 

Find produkterne lige her

;