Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

CoreLine, en alsidig armaturfamilie

CoreLine er designet til nem 1:1-erstatning af eksisterende konventionelle armaturer i forhold til mål, lysudbytte og spredningsvinkler - og så er det let at installere

Med CoreLine kan du udskifte et konventionelt armatur uden at skulle foretage komplicerede beregninger. CoreLine-produkterne er udviklet ud fra installatørens perspektiv. Under udviklingen af alle CoreLine produkterne har vi taget installatører med på råd og fået deres feedback, så vi sikrede produkterne var nemme at installere og udvælge.

CoreLine på kontoret

Til de forskellige rum i kontoret, finder du forskellige typer af paneler til nedhængning, samt på- og indbygning. Du har naturligvis muligheden for at få armaturer med en lav blænding (UGR<19), således at de overholder kravene til kontorbelysning. Til korridorer og bi-rum har vi også et bredt udvalg af downlights, med forskellige lumenpakker og optikker. Alle armaturerne findes i versioner både med og uden DALI.

Læs mere om kontorbelysning

CoreLine i industrien

Til industrielle applikationer kan CoreLine hjælpe dig med alle dine behov. I gangarealer med reoler, kan lyslinjesystemet CoreLine Truking hjælpe dig med at få den rette mængde lys på både gulv og reoler. CoreLine Trukning findes i en KIT-version, der indeholder både beslag og har 3-faset gennemfortrådning – armaturet leveres i en kasse klar til installation.

Læs mere om belysning i industrien

Særlige rum og hårde miljøer

I højloftede rum er CoreLine Highbay det ideelle valg. Her får du et armatur der kan give helt op til 20.000 lumen, en perfekt erstatning til konventionelle armaturer med udladningslamper. CoreLine Highbay findes både med og uden DALI, samt i en version med interageret sensor.

CoreLine Waterproof er vores IP65-polyesterarmatur. Den matterede optik sikrer høj visuel komfort. Armaturet er en LED-erstatning til udskiftning af traditionelle vandtætte armaturer med 18W til 58 W T8-lysstofrør. Hvad angår lysstrøm, farvetemperatur, installationsfleksibilitet og længder har du rig mulighed for at finde et armatur der passer til dine behov. CoreLine Waterproof findes i versioner med både DALI og 3-faset gennemfortrådning.

Virtuel rundtur

Philips har lavet en interaktiv 360° bygningsrundtur der viser dig, hvor du kan bruge CoreLine-serien. Du skal blot vælge det produkt eller det anvendelsesområde du vil undersøge nærmere og du kan også gå på opdagelse i hele bygningen.

Få en rundtur

Hvad fordelene ved CoreLine?

Komplet familie af LED-armaturer

CoreLine er en komplet familie af LED-armaturer. Det betyder at alle armaturerne har samme designudtryk. På tværs af serien får du den høje kvalitet, som du kan forvente fra Philips. 

Økonomisk overkommelig

CoreLine-serien af LED-armaturer byder på et bredt udvalg af elegante, energibesparende, økonomisk overkommelige og installationsvenlige belysningsløsninger. 

Designet med installatøren for øje 

Ved udviklingen af armaturerne i CoreLine-serien, har det under hele processen været vigtigt at det skal være nemt for installatøren at installere armaturerne. 

Nemt at installere og udvælge

Fjern de gamle armaturer, og monter den nye CoreLine-løsning. Stort set ingen udgifter til ændring af den eksisterende installation.
;