Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Overtag styringen med SpaceWise og SlimBlend

SpaceWise er et innovativt, trådløst LED-belysningssystem, der giver dig mulighed for nemt at oprette skræddersyede zoner, så de passer til det enkelte kontors design.

Der kan opnås store besparelser gennem automatisk dæmpning, som sikrer, at der kun betales for den belysning, som der bruges. De ansatte vil opleve en øget komfort og føle sig mere produktive, gennem en bedre lyskvalitet og mulighed for tilpasning af lysindstillinger.

Trådløst og nemt!

Installationen af et SpaceWise system er nem og de trådløse styringsenheder sikrer, at systemet nemt kan rekonfigureres til at understøtte ændringer i kontorets design. Den trådløse SpaceWise-teknologi er en fleksibel og intuitiv styringsløsning til problemfrie energibesparelser og brugertilfredshed. Den kan nemt konfigureres via en app på mobiltelefonen, og giver dermed fleksibilitet til at skræddersy lysindstillinger på kontoret og ændre dem såfremt kontorlayoutet forandres.

Få maksimalt udbytte

Systemets byggesten er bl.a. armaturserien Slimblend. Serien er en del af det trådløse SpaceWise-styresystem, og du kan derfor opnå yderligere energibesparelser, ved at give den korrekte mængde lys, der hvor det er nødvendigt.

Sensor sikrer komforten

Hvert armatur har en integreret lyssensor, som deler information om tilstedeværelse via det trådløse Zigbee-netværk. Sensoren sørger for, at den rigtige mængde lys leveres på arbejdspladsen, når de ansatte er til stede, og sikrer dermed høj visuel komfort.

 

Hvad er fordelene ved SpaceWise?

Spar energi 

LED-armaturer og indbyggede sensorer reducerer energiforbruget med op til 70 %. 

Nedbring omkostninger

 Automatisk dæmpning sikrer, at du kun betaler for den belysning, som du bruger. 

Øg visuel komfort

Indstil belysningsniveauer således at de ansatte er glade, produktive og trygge. 

Fleksibel og nem at installere

Installationen er nem og de trådløse styringsenheder sikrer, at systemet nemt kan rekonfigureres til at understøtte ændringer i kontorets design. 

Beskyt vores planet

Bæredygtig LED-teknologi hjælper ikke kun miljøet. Det hjælper også med at overholde krav, og du kan kvalificeres til Green Building-certifikater. 



;