Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Tildannet armeringsstål

Armeringsstål, klippet og bukket - direkte til byggepladsen

Ud over et stort sortiment af armeringsnet, der kan leveres fra dag til dag, kan du hos os få klippet og bukket armeringsstål, så det er klar til binding og placering i formen. Vi klipper og bukker armeringsstål, der er fra 6 til 32 mm. Du kan også få skræddersyede rullenet i op til 18 meters bredde med stangtykkelser på 10-32 mm og maskebredder på 50-400 mm. Produktionen af rullenet sker fuldautomatisk og så hurtigt, at det er muligt at producere direkte til den lastvogn, der skal bringe nettet til byggepladsen på et aftalt tidspunkt.

 

Spar tid og penge med rullenet

I forhold til traditionel lægning og binding medfører rullenet typisk en besparelse på halvdelen af tiden og en fjerdedel af materialerne. Selv om rullenet er lidt dyrere i indkøb i forhold til standardnet med stød, viser beregninger, at omkostningerne til materialer og arbejdsløn kan reduceres med 25 pct. ved et areal på ca. 1.000 m²

 

Certificeret – selvfølgelig!

Tildanningen af armeringsstålet foregår i Køge og/eller Swinoujscie og sker efter gældende regler i DS/EN 1992-1-1+AC. Efter særlig aftale kan vi tilbyde at udarbejde bukkelister for dig som kunde. Ud over at være dansk DS/EN 10080-certificeret råder vi også over en svensk SS/EN 10080-certificering.

Standardbukketyper - færdigarmering >>
Teknisk information om rullenet >>

Kamstål B550B betegnelse (Y) efter DS/EN 10080 + DS/INF 165 anvendes som hoved- og fordelingsarmering i betonkonstruktioner. Tildannet armering og rullenet leveres ligeledes i disse kvaliteter. Lemvigh-Müller har godkendelse til at rette kamstål fra coils iIht. DS/EN 10080 + DS/EN 1992-1-1 DK-NA.