Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Kom med på rejsen mod en mere klimabevidst fremtid

aGreenment™

Danmark skal være CO2-neutralt i 2050, og allerede i 2030 skal udledningen af CO2 være reduceret med 70 pct. Det er en ambitiøs plan, der afføder nye lovkrav og skaber øgede krav til virksomheder om at minimere deres klimaaftryk.

I fremtiden bliver det ’license to operate’, at virksomheder har fokus på at reducere CO2 fra fx produktionen af varer, emballage og transport – men det er, allerede i dag, også et konkurrenceparameter.

Det er en del af Lemvigh-Müllers DNA at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder får succes. Vi ser det derfor som en naturlig opgave at sætte fokus på CO2-reducerende løsninger, der hjælper både os selv og vores kunder med at mindske klimaaftrykket. Og herigennem skabe løsninger med kommercielle muligheder.

Vi er taget afsted på en rejse mod en mere klimabevidst fremtid. Det er ikke en hurtig weekendtur. Hverken for os, vores leverandører eller kunder. Vi er i gang med den lange udgave af Caminoen, hvor vi arbejder os frem. Skridt for skridt. Dag for dag – og nogle gange i sprint.

Vi vil gerne have vores kunder og leverandører med på rejsen. For arbejdet med at minimere klimaaftrykket kalder på partnerskaber i værdikæden. Når vi løfter i flok, bliver effekten størst.

Derfor har vi lanceret partnerprogrammet aGreenment.Hvad er aGreenment, og hvad betyder det for mig som kunde?

aGreenment er et partnerprogram for virksomheder, hvor vi deler viden og sammen sætter fokus på ansvarlighed og tiltag indenfor fx CO2-reduceret levering, reduktion af emballage, mere miljøvenlige produktlinjer og services. Vi starter på landevejene.

CO2-reduceret levering

Lastbiler er en af de helt store syndere på vejene, når vi taler CO2-udledning. Og da stål hører til i den tunge del af skalaen, kan vi ikke lige smide det op på en el-bil.

Det betyder dog ikke, at vi sidder med hænderne i skødet. Tværtimod. Vi har bl.a. indgået en aftale med DSV om levering af vores tekniske leverancer på HVO100-biodiesel. Med den manøvre er vi med til at reducere udledningen af CO2 fra vores distribution hver eneste dag. Alene på ét år har vi sparet 3.128 tons CO2e.

Samtidig kan vi sammen reducere antallet af kørte kilometer.


Hvordan gør vi så det?

  • Sammen optimerer vi leveringer ved at aftale faste leveringsdage – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen fra transporten af dit stål (ved akut behov kan du selvfølgelig stadig få levering til næste dag).
  • Vi laster og pakker bilerne bedre og optimerer antallet af lastbiler på vejene – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen.

 

Hvad får du ud af det?

  • Du får en årlig status på vores fælles indsats for at reducere CO2 fra transporten af dit stål.
  • Du bliver inviteret til VIP-webinarer, hvor du bliver opdateret på fx nye lovkrav i forhold til bæredygtighed eller viden om nye tiltag.
  • Som en del af aGreenment får du mulighed for at bruge aGreenment-mærket i din salg/markedsføring, så du kan synliggøre dit partnerskab overfor dine kunder og samarbejdspartnere.

 

Skal vi lave en aftale?

Så tag fat i din sælger, så vi sammen kan starte rejsen mod en mere klimabevidst fremtid.

 

;