Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Skal du med på bæredygtighedsrejsen?

aGreenment™

Danmark skal være CO2-neutralt i 2050, og allerede i 2030 skal udledningen af CO2 være reduceret med 70 pct. Det afføder nye lovkrav og øgede kundekrav til bæredygtige produkter og løsninger. Bæredygtighed er i fremtiden ’license to operate’ – og også en forretningsmulighed.

Det er en del af Lemvigh-Müllers DNA at tage ansvar. For det samfund vi er en del af. Og for at vores kunder får succes. Vi har en opgave i at gå forrest med innovative løsninger, der hjælper vores kunder med den grønne omstilling og giver dem kommercielle muligheder.
Derfor er Lemvigh-Müller taget af sted på en bæredygtighedsrejse. Det er ikke en hurtig weekendtur. For den grønne omstilling tager tid – for os, for vores leverandører og kunder. Vi er i gang med den lange udgave af Caminoen, og vi tilbagelægger ruten skridt for skridt – og nogle gange i sprint

Vi skal have vores kunder med på rejsen. Bæredygtighed kalder på partnerskaber i værdikæden. Når vi løfter i flok, bliver effekten størst. Derfor har vi lanceret partnerprogrammet aGreenment.

Hvad er aGreenment, og hvad betyder det for mig som kunde?

aGreenment er et partnerprogram for virksomheder, hvor vi er sammen om at skabe en mere bæredygtig fremtid – med fokus på innovative løsninger indenfor bl.a. grøn distribution, bæredygtig emballage, grønne produktlinjer og services. Vi starter med grøn distribution.

Starter med grøn distribution

Vi har indgået en national aftale med DSV om levering på klimavenlig HVO100-biodiesel af vores tekniske leverancer.
Læs om løsningen her >>

I forhold til stål, så er transport en af de største syndere, når vi taler CO2- udledning. I EU er lastbiler ansvarlige for 30 % af al CO2-udledning på vejene. Stål er i den tunge del af skalaen, og vi kan ikke lige smide det på en el-bil eller fragte det land og rige rundt på solceller eller med cykelbude.

Det, vi kan gøre sammen, er at reducere antallet af kørte kilometer.


Hvordan gør vi så det?

  • Sammen optimerer vi leveringer ved at aftale faste leveringsdage - det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen (ved akut behov kan du selvfølgelig stadig få levering til næste dag).
  • Vi laster og pakker bilerne bedre og optimerer antallet af lastbiler på vejene – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen.
  • Vi tilbyder dig muligheden for at vælge levering med klimavenligt HVO100-biodiesel
    - det reducerer CO2-udledningen med helt op til 90 %
  • Du får en årlig status på vores fælles klimaindsats
  • Du bliver inviteret til VIP-webinarer, hvor du bliver opdateret på fx nye lovkrav eller viden om nye grønne tiltag
  • Som en del af aGreenment får du mulighed for at anvende aGreenment-mærket i din salg/markedsføring, så du kan synliggøre din indsats overfor dine kunder og samarbejdspartnere

Skal vi lave en aftale?

Så tag fat i din sælger, så vi sammen kan starte vores bæredygtighedsrejse

 

;