Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Punchout

Slut med prisfiler - med punchout får du et vedligeholdelsesfrit varekartotek og markedets bedste søgefaciliteter i Lemvigh-Müllers webshop

PunchOut

Konceptet bag PunchOut er, at indkøbsordren oprettes i brugerens eget system. Når der skal tilføjes varer til ordren, klikkes der på PunchOut-linket, som logger brugeren på varesøgningen på Lemvigh-Müllers webshop. Brugeren lægger så de ønskede varer i indkøbskurven, hvorefter et klik på punchout sender indholdet tilbage til eget system.

Punchout giver følgende nye muligheder og fordele:


Et næsten vedligeholdelsesfri varekartotek
Du skal ikke længere have alle varerne oprettet i dit system. Du er fri for omfangsrige og tidskrævende import procedurer. I stedet benyttes webshoppen som et slags vedhæftet varekartotek.
Priser og lagerstatus er altid opdateret.

Ingen import af varekartotek
Den fulde varedokumentation er lige ved hånden uden besværet med import. Inkl. billeder, udførlige tekniske beskrivelser og direkte links til producenter/leverandører.

Fantastiske søgemuligheder
Du kan benytte de fremragende søgefaciliteter som webshoppen tilbyder, inklusiv egne favoritlister.

Hvordan skal mit system tilpasses? 
Benytter du SAP allerede, er der mulighed for at benytte SAP-OCI (kataloggrænseflade) til at etablere linket til og fra webshoppen.

Understøtter dit system allerede SAP OCI kræver det typisk mindre tilpasninger. Hvis dette ikke er tilfældet så kontakt din dataleverandør og henvis ham evt. til vores online dokumentation.

Brugervejledning til administrator og bruger, samt teknisk pakke kan hentes her

 
;