Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Ekspreslevering

Skal det gå stærkt? Få materialer leveret indenfor en time

Bestil en ekspreslevering via appen LMe-Mobil eller på webshoppen på lemu.dk, når tiden er knap, og du står og mangler dele eller stumper til en opgave. Vi leverer til døren i hele landet, så du slipper for selv at køre efter materialer og i stedet kan bruge tiden effektivt hos dine kunder. 
Det eneste, du skal gøre, er at lægge en bestilling i appen LMe-Mobil eller på webshoppen på lemu.dk – og så er vi på vej! 
Når du bestiller ekspreslevering, modtager du en sms med et Live Tracking-link fra GLS, straks din levering er afhentet og på vej til dig. Du modtager endnu en sms 10 min. inden, du får din ordre leveret. Med GLS Live Tracking kan du altid se, præcis hvor din pakke er, og hvornår den forventes leveret.

Hent appen her

Søg på ’LMe’ i Google Play Butik eller App Store på din mobil. Ring på tlf. 36 95 53 99, hvis du vil vide mere. Du bruger samme login i appen som på lemu.dk.

Det koster det

Uanset om du bestiller ekspreslevering via app eller telefon, er zonepriserne de samme.

Der er tre priser og tidszoner:
  • Zone 1: 99,00 kr., ca. 1 times leveringstid fra du afgiver din ordre
  • Zone 2: 249,00 kr., ca. 1,5 times leveringstid fra du afgiver din ordre
  • Zone 3: 349, 00 kr., ca. 2 timers leveringstid fra du afgiver din ordre

Se priser og tidszoner her

Pris for dit postnummer: Download zonekort som pdf-format >>
Ekspreslevering

Vær opmærksom på

Ovenstående gælder for små og større leverancer – du kan få leveret helt op til fire paller og seks meter i længden per ekspreslevering. Ekspresleveringen omfatter lagervarer i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker – se sortimentet og lagerstatus i appen. Bestilling af ekspreslevering via appen skal afgives senest 30 minutter før håndværkerbutikkens lukketid.

;