Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Brug tiden rigtigt og spar penge

Ekspreslevering

 

Når ordrebogen er fuld, tæller alle timer. Og det er ekstra irriterende at mangle noget for at blive færdig med en opgave. Når du bestiller varer med ekspreslevering går der fra ca. 1 time, til du har dem, og du kan komme videre.

 

Du har butikken i lommen
Med få klik kan du logge ind i butikken, bestille og være ude igen. Du har nemlig butikken i lommen. Ring på 3695 5555 eller direkte fra mobilen, hvor du logger ind på din konto enten i appen, LMe-mobil, eller på lemu.dk og bestiller dét, du lige står og mangler.

Følg din ordre
Når vi får din ordre, pakker vi varerne med det samme. Når vi har sendt dem godt afsted med GLS, får du et tracking-link, så du kan følge med live. Er du i ’Zone 1’, går der fra ca. 1 time, så har du dine varer. I Zone 2 og 3 går der 1-2 timer. Det er jo ikke for sjov, vi kalder det ekspreslevering!

 

Ekspreslevering zonekort
Ekspreslevering zonekort

 

LMe-mobilDownload appen
Det er nemt at downloade appen – og den findes både til iPhone og til Android. Du logger ind med det brugernavn og kodeord, du normalt bruger, og du er klar til at bestille.

Hent app'en - Android            Hent app'en - IOS

 
Lad være at hænge!
Du ville jo aldrig sidde og hænge – midt i en opgave – ude hos en kunde, vel? Er det bedre at hænge i trafikken? Selvfølgelig har vi alle brug for pauser. Men det giver bare bedst mening, at du selv kan styre, hvor og hvornår det skal være. Og med en fuld ordrebog kan transporttiden til og fra butikken blive rigtig dyr. Det er nemlig timer, som du kunne bruge på betalte opgaver. Lad os hjælpe dig med at bruge tiden rigtigt og spare penge.

Varerne bliver pakket i din lokale butik af dem, du normalt handler med. I kan selvfølgelig ikke slå den sædvanlige sludder af – men til gengæld får du gjort opgaven færdig. Det sætter dine kunder helt sikkert pris på. Også dem, der står som de næste på din liste. Så ses vi bare i butikken en anden dag!
 
Vær opmærksom på
Ovenstående gælder for små og større leverancer – du kan få leveret helt op til fire paller og seks meter i længden per ekspreslevering. Ekspresleveringen omfatter lagervarer i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker – se sortimentet og lagerstatus i appen. Bestilling af ekspreslevering via appen skal afgives senest 30 minutter før håndværkerbutikkens lukketid.

;