Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

CO2-reduceret levering af stål

CO2-reduceret levering

Faste leveringsdage og færre kørte kilometer er opskriften på vores CO2-reducerede levering for stål. Når du bestiller stål hos os, tilvælger du samtidig en mindre klimabelastende levering.

Lastbiler er en af de helt store syndere på vejene, når vi taler CO2-udledning. Da stål hører til i den tunge del af skalaen, kan vi desværre ikke levere det på en el-bil endnu.
Det betyder dog ikke, at vi sidder med hænderne i skødet. Tværtimod. Vi har nemlig reduceret CO2-udledningen på levering af stål ved at indføre Zoneopdelt levering.

 

Hvad er Zoneopdelt levering?

Vi optimerer vores leveringer ved at aftale faste leveringsdage opdelt efter fire zoner. Det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen fra transporten af dit stål (ved akut behov kan du selvfølgelig stadig få levering til næste dag).

CO2-reduceret levering

 

Se hvornår vi leverer hos dig

 

CO2-reduceret levering

 

Kender du til aGreenment?

Det kan være svært at vide, hvad der helt konkret skal til for at imødekomme de bæredygtige krav fra partnere og leverandører. Derfor har vi skabt aGreenment: Et partnerprogram, hvor vi er fælles om at indføre CO2-reducerende tiltag - ét skridt ad gangen.

Læs mere her         Se video her 

 

Skal vi lave en aftale?

Så tag fat i din sælger, så vi sammen kan starte rejsen mod en mere klimabevidst fremtid.

 

;