Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Bæredygtighedspolitik

I Lemvigh-Müller sætter vi lighedstegn mellem bæredygtighed og det at tage ansvar for den indvirkning, vi har på mennesker og miljø.

Vores tilgang til bæredygtighed er hovedsageligt drevet af vores kunders krav og behov på området. Vi mener, at det er en væsentlig del af ansvarlig forretningsadfærd og grundlæggende for vores kunders og vores egen succes, at vi kontinuerligt forbedrer os på bæredygtighedsområdet. Det er vores mål at blive den foretrukne forretningspartner for vores kunder og leverandører i industrien samt bygge- og installationsbranchen, og vi ønsker at være en ansvarlig, kompetent og kundedrevet virksomhed.

Gennem denne politik fører vi vores forpligtelser for social, miljømæssig- og økonomisk bæredygtighed ud i livet. De praktiske og succesfulde resultater af disse forpligtelser afhænger af vores forretningspartneres og vores fælles indsats.

 

Igennem vores bæredygtighedsarbejde forpligter vi os blandt andet til at:

følge de internationalt anerkendte kerneprincipper for menneskerettigheder, miljø og antikorruption:
 
  • FN’s Vejledende Principper for Menneskerettigheder og Erhvervsliv, som dækker social bæredygtighed og
  • OECD’s Retningslinjer for Multinationale Virksomheder, som dækker miljømæssig- og økonomisk bæredygtighed

Det gør os i stand til at identificere muligheder og forebygge eller afbøde eventuelle negative indvirkninger på menneskerettigheder, miljøet og anti-korruption, som vores eller vores forretningspartneres aktiviteter kunne resultere i.

Vi overholder love og andre bindende forpligtelser, hvor end vi driver forretning. I tillæg forsøger vi at motivere vores medarbejdere til at tage del i vores bæredygtighedsarbejde ved at kommunikere åbent om vores indsatser og ved at undervise relevante afdelinger i bæredygtighedsrelevante emner.

For at forebygge eller afbøde negative indvirkninger på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, vil vi kommunikere åbent om, hvad vi gør. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi forårsager eller bidrager til nogen form for negativ indvirkning, vil vi sikre, at de påvirkede parter får adgang til hjælp, og vi vil forhindre, at situationen opstår igen eller afbøde konsekvenserne.

Vi benytter vores indsamlede data til systematiske og løbende forbedringer på bæredygtighedsområdet samt i vores ledelsessystem. ;