Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

 

GRADUATE-PROGRAM

Er du klar til at kickstarte din karriere og blive en del af Danmarks største stål- og teknikgrossist? - så kom, og bliv en del af en succes! Bliv en del af det nye graduatehold i Lemvigh-Müller, hvor vi tilbyder et to-årigt, lønnet graduateprogram med rotationer i tre forskellige afdelinger.

Til september 2024 vil vi byde fire nye graduates velkommen – måske du er den ene? Vi tilbyder et udfordrende program på tre turnusperioder á otte måneder, der giver dig chancen for at arbejde på tværs af forskellige forretningsområder og prøve forskellige kompetencer af. Du vil selv have mulighed for at påvirke, hvilke afdelinger du kommer til at arbejde indenfor, men det kunne fx være i Marketing, Salg, IT, Økonomi, Logistik eller måske i Marked/Indkøb? Vi har mange spændende projekter i gang - så lad os sammen finde ud af, hvad der driver netop dig!

 

 

 

‘Som Graduate hos Lemvigh-Müller har jeg fået en fantastisk start på min karriere fyldt med læring og udfordringer.”

Mikkel
 

 

 

‘Der er plads til alle, og nye ideer bliver budt velkommen.”Emilie

 

 

 

“Man opfattes som en værdifuld medarbejder, der har en anden indsigt og tilgang til tingene.”


Helene

 

 

 

“Ved at vise interesse er jeg blevet en del af spændende projekter som ellers ikke var tiltænkt mit Graduate forløb”

Michael

 

 

 

Om programmet

   
 

Som graduate i Lemvigh-Müller indgår du i et to-årigt program, hvor du har tre turnusperioder i tre forskellige afdelinger. Her får du mulighed for at prøve dig selv af i forskellige roller og arbejdsopgaver, så du er godt rustet til din videre karrierevej i Lemvigh-Müller efter programmet.

Som en del af graduateforløbet tilbyder vi en række spændende kurser, en mentorordning og et unikt netværk med de andre graduates, som du kan søge sparring hos. Din mentor er en chef fra vores chefgruppe, så du får mulighed for god professionel sparring i dit forløb.

Du afslutter dit graduateprogram med en casefremlæggelse for chefgruppen.

 

 

 

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern 
 

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, der er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, der har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Vi er en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, og det gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

 

   

Bliv en del af en ambitiøs virksomhed med en omsætning på næsten 9,5 mia.

Vi lover et udfordrende graduateforløb, hvor du selv har mulighed for at påvirke dine turnusforløb.

Dine kommende kolleger har et smittende engagement og en arbejdsglæde, som ligger langt over gennemsnittet.

Mads Hay Pedersen
HR Direktør

 

 

 Rekrutteringen for Graduateholdet 2024, starter ultimo 2023

;