Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Graduate-program

Graduate-program

Er du klar til at kickstarte din karriere og blive en del af Danmarks største stål- og teknikgrossist? - så kom, og bliv en del af en succes! Bliv en del af et helt nyt graduatehold i Lemvigh-Müller, hvor vi tilbyder et to-årigt, lønnet graduateprogram med rotationer i tre forskellige afdelinger.

 

Til september 2023 slår vi dørene op for et helt nyt graduateprogram. Vi tilbyder et udfordrende program på tre turnusperioder á otte måneder, der giver dig chancen for at arbejde på tværs af forskellige forretningsområder. Du har selv mulighed for at påvirke, hvilke afdelinger du kommer til at arbejde indenfor, men det kunne fx være i Marketing, Salg, IT, Økonomi, Logistik eller måske i Marked/Indkøb? Vi har mange spændende projekter i gang - så lad os sammen finde ud af, hvad der driver netop dig.

 

Om programmet

 

Som graduate i Lemvigh-Müller indgår du i et to-årigt program, hvor du har tre turnusperioder i tre forskellige afdelinger. Her får du mulighed for at prøve dig selv af i forskellige roller og arbejdsopgaver, så du er godt rustet til din videre karrierevej i Lemvigh-Müller efter programmet.

Som en del af graduateforløbet tilbyder vi kurser, en mentor og et unikt netværk med de andre graduates, som du kan søge sparring hos. Din mentor er en chef fra vores chefgruppe, så du får mulighed for god professionel sparring i dit forløb.

Du afslutter dit graduateprogram med en casefremlæggelse for chefgruppen.

 

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

 

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, der er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, der har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Vi er en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, og det gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

 

Rekrutteringen for Graduateholdet 2024, starter ultimo 2023

 

 

;