Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Bæredygtighedsdokumentation (solceller)

Solceller spiller en afgørende rolle i den grønne energiomstilling, fordi det er med til at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer og mindske udledningen af drivhusgasser. Hos Lemvigh-Müller er bæredygtighed et vigtigt strategisk fokusområde, og vi ønsker at give fuld gennemsigtighed omkring miljøpåvirkningen fra de solpaneler, vi sælger. Derfor har vi indhentet miljøvaredeklaration (EPD) for solpanelerne, så du som kunde kan få indsigt i produktets miljøpåvirkning og træffe informerede valg.

Vi lægger stor vægt på at adressere den bekymrende problemstilling vedrørende tvangsarbejde i forbindelse med produktionen af polysilicium i Xinjiang-provinsen i Kina, da polysilicium er en afgørende og uundværlig komponent i produktionen af solpaneler. Dette er et alvorligt spørgsmål, som vi tager meget seriøst. Vi er i tæt dialog med vores leverandører for at sikre, at de i deres leverandørkæde aktivt undgår enhver form for tvangsarbejde og overholder menneskerettighederne. Vi gør alt for at reagere hurtigt og proaktivt på nye oplysninger og implementere forbedringer i vores forsyningskæde for at sikre, at vores solcelleløsninger ikke kun bidrager til den grønne omstilling, men også er produceret under etisk forsvarlige forhold.

 

Vi har derfor samlet en dokumentationspakke, så du kan opnå klarhed og tillid til dit køb af solceller hos Lemvigh-Müller:

Huawei bæredygtighedsdokumentation

LONGi bæredygtighedsdokumentation


;