Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Vi hjælper dig med at holde styr på kemisikkerheden

Med Lemvigh-Müller har du let adgang til sikkerhedsdatablade for de kemiprodukter, du bruger i dit arbejde

Sikkerhedsdatablade finder du både i forbindelse med produkterne i webshoppen på lemu.dk, i kemidatabasen CHESS og i CHESS-appen, som findes til Apple og Android.

 

Download sikkerhedsdatablad

I shoppen finder du sikkerhedsdatabladet for det givne produkt i boksen ”DOWNLOAD OG LINKS”. For nogle produkter findes databladet i flere sprogversioner.

 

Vi holder dig opdateret

Når du er kunde hos Lemvigh-Müller, sørger vi for, at du bliver orienteret om eventuelle ændringer i sikkerhedsdatablade, for produkter du har købt hos os. Vi sender et link til din mailadresse, når der er sket ændringer. Så har du altid aktuelle informationer til rådighed og kan arbejde sikkert og miljømæssigt korrekt med dine kemiprodukter.

 

Database med fordele til dig

Du kan også vælge at bruge CHESS-kemidatabasen – med eller uden login. Med login – dit lemu.dk-kundelogin – får du en oversigt, over produkter med sikkerhedsdatablade, som du har købt hos os. Du har også mulighed for at oprette arbejdsanvisninger til ansatte, der arbejder med kemi, WPI’er, work place instructions. Desuden kan du foretage avancerede søgninger i databasen.

Log ind på CHESS

Hvis du bruger CHESS uden login har du adgang til en enkel oversigt over samtlige sikkerhedsdatablade.

Brug CHESS uden login

 

Hent CHESS-appen

Hvis du foretrækker en app-løsning til dine sikkerhedsdatablade, kan du hente CHESS i App Store og Google Play. Søg på DGDoc.

For at blive oprettet som bruger af CHESS-appen skal du skrive til miljoe@lemu.dk

Hvis du har spørgsmål til sikkerhedsdatablade, CHESS-kemidatabasen eller CHESS-appen, kan du skrive til Lemvigh-Müllers kemiafdeling på miljoe@lemu.dk.

 

DOWNLOAD OG LINKS

Hent DK manual DGDOCAPP Version 2

Hent UK manual DGDOCAPP Version 2

;