Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

EN LØSNING TIL ETHVERT BEHOV

 

SMARTAUTOMATER™

Træk håndværktøj, sikkerhedsudstyr, kemiske produkter og alt det andet, du skal bruge til dagens opgaver – og genbestilling foregår automatisk. Automaterne er særligt velegnede til produktions- og industrivirksomheder, og der findes flere forskellige modeller, så der er en, der passer til lige præcis din virksomheds behov.

Med SmartLager™-softwaren kan automaterne administrere lagerbeholdningen – inkl. at kontrollere varerne, se brugsmønstre og generere rapporter om indkøb og forbrug. Du får 100% fri adgang, de samme rettigheder som Lemvigh-Müller og er ikke afhængig af andre.

Lær mere

 

 

Eksempler på varer du kan bruge til dit smartlager

 

TAMBOUR TX750 – Klassikeren

Tambour fra AutoCrib var den første automat på markedet, der kunne udlevere firkantede og rektangulære kasser og æsker. Det er den, man har taget udgangspunkt i, når man siden har udviklet lagerautomater – i dag er den derfor en sand klassiker.

Læs mere

 

 

ROBOCRIB VX500, VX1000 og LX2000

Robogribautomaterne fra AutoCrib har mange forskellige beholderstørrelser, så du kan have både store og små varer i dem. De kommer i tre versioner, som dækker henholdvis det nødvendige, det meste og det hele.

Læs Mere

 

AUTOLOCKER FX – ”Mix & Match”

Med AutoLocker FX fra AutoCrib får du et 100 % modulært opbevaringssystem. Det vil sige, du helt selv kan bestemme, hvilke moduler din automat skal bestå af – du sætter dem sammen, som du har brug for. Derudover gør reolerne det muligt at omrokere skabet efter behov og udnytte pladsen bedst muligt.

Læs Mere

 

 

SAVERING – En 3-I-1’er

Med SaveRing fra IVM får du en automat, der kan indeholde og distribuere op til 540 varer. Den kombinerer tre grundlæggende funktioner: Allokering af varer til engangsbrug, udlevering af universalværktøjer (lejesporing, reservation og returnering) og returnering (genanvendelse) af brugte varer.

Læs Mere

 

 

SAVERENT SYSTEM – Den modulopbyggede automat

IVMs SaveRent består af en række moduler, som du kan sætte sammen, som du vil. Automaten opbevarer, udleverer og håndterer forbrugsvarer og giver overblik over, hvem der lige nu har hvilke varer. Du kan give varerne en status, når du returnerer dem, og du kan generere brugerdefinerede rapporter, så du har et overblik over hver enkel vare.

Læs Mere

 

 

SAVEPRO – TIL DRIFTSMATERIEL OG VÆRNEMIDLER

Bruger du en masse forskelligt driftsmateriel og personlige værnemidler? Så er denne automat fra IVM et oplagt valg. SavePro er helix-baseret og kan opbevare og distribuere alt lige fra håndværktøj og handsker til beskyttelsesbriller og tape. Hurtig distribution med sin samlebåndsstruktur kan den hurtigt distribuere indsatser, fræsere, borehoveder, svejseenheder og andet mindre produktionsudstyr.

Læs Mere

;