Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da


 

Lemvigh-Müller – maskinbyggernes stærkeste leverandør

Siden midten af 1800-tallet har Lemvigh-Müller været en betroet leverandør til og samarbejdspartner for de virksomheder, der skabte – og stadig skaber – fundamentet for Danmarks industrielle og teknologiske udvikling, maskinbyggerne.

Det har givet os et enestående indblik i og forståelse af den virkelighed, som maskinbyggersektoren opererer i. En virkelighed præget af hastig teknologiudvikling, foranderlige markeder og intens international konkurrence.

Vi følger maskinbyggersektoren tæt, så vi til enhver tid ikke bare er opdateret på, men på forkant med, vores kunders forventninger og behov. Vores indsigt og erfaring omsætter vi til nye services, der gør det lettere og mere effektivt at drive maskinbyggervirksomhed.

 

Bredeste sortiment og bedste brands

Lemvigh-Müller tilbyder et af Europas bredeste og dybeste sortimenter indenfor komponenter og teknologi til maskinbygning og automation fra markedets førende producenter. Vores produktudvalg omfatter flere end 550.000 varenumre, hvoraf en tredjedel er på lager til levering fra dag til dag i Danmark.

 

One stop shopping – alt du har brug for ét sted

 

Her er nogle af vores produktkategorier

  Mekanik og teknik           Procesteknik          Elteknik           Kemi, smøreteknik m.m.         Beklædning og PPE

 

 

   

Effektiv og enkel sourcing – hjemme og ude
Sourcing er en krævende proces i en maskinbyggervirksomhed. Derfor har vi gjort indkøbsoptimering til et vores vigtigste fokusområder. Vi tilbyder alt fra enkeltstående delløsninger præcist tilpasset dit behov over fuldt digitale indkøbsløsninger til fuldstændig lagerdrift med bemanding internt i din egen virksomhed.

Med en leverandørstyret lagerløsning fra Lemvigh-Müller får du en forsyningskæde uden svage led. Vi tager ansvaret for at forecaste efterspørgslen, så du altid har de rigtige komponenter og materialer til rådighed for din produktion. Det er med til at frigøre kapital, og det giver ro og ressourcer til at fokusere på de opgaver, hvor dine egne ansatte skaber mest værdi.

Vi er også med dig, hvis din virksomhed opererer internationalt. I kraft af strategiske alliancer med de mest erfarne aktører i den globale logistiksektor og vores egne højeffektive distributionscentre er vi i stand til at understøtte dine aktiviteter på eksportmarkeder med effektive og pålidelige logistikydelser. Vi konsoliderer dine ordrer, så det er nemt og mindre tidkrævende for dig at source fra forskellige producenter. Vi tilbyder også kitforpakning af reservedels- og monteringssæt samt forsendelse til en lokalitet efter dig valg. Den service omfatter 62 lande.

 

Læs om vores indkøbsløsninger:

EDI       SmartLager

 

   

 

 

 

Support på højt teknisk niveau

Især i maskinbyggersegmentet er Lemvigh-Müllers kunder langt fremme med Industri 4.0-teknologier som digitaliseret automation og robotter. Vi imødekommer maskinbyggernes høje forventninger til produktsupport med et stærkt internt teknikerteam, der løbende efteruddannes i tæt samarbejde med førende teknologileverandører.

Lemvigh-Müller er således certificeret partner for automations- og industriteknikproducenterne Schneider Electric, Siemens og Weidmüller. Det betyder blandet andet, at vores teknikere er kvalificeret i produkter og teknologier på samme niveau som producenternes egne teknikere.

 

Kontakt os for at høre mere

reCAPTCHA Form
  • Når du udfylder formularen, giver du samtykke til elektronisk markedsføring via e-mail og SMS, siger du samtidig ja til, at vi må sende dig tips og tricks, nyheder, konkurrencer, anbefalinger og tilbud inden for Lemvigh-Müllers produktsortiment og serviceydelser og ikke fra andre samarbejdspartnere.

    Du er bekendt med, at du til hver en tid kan trække dit samtykke tilbage – enten ved at kontakte kundeservice, ved at klikke i bunden af de e-mails, du modtager fra os eller ved at følge anvisningerne i de SMS'er, du modtager fra os.

    Du accepterer Lemvigh-Müllers persondatapolitik!Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

 


Markedets bredeste sortiment af kvalitetskæder

Sammen med Donghua og vores erfarne eksperter får du en skræddersyet løsning til dine udfordringer eller applikationer. Produktionskapaciteten og processerne er fuldt ud gearet til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Løsningsorienterede kæder med nye muligheder inden for f.eks. materiale, efterbehandling eller sammensætning
  • Kæder produceret eller konfigureret efter tegning
  • Kæder leveret på ønsket længde
  • Produktion og konfiguration af standard som special kædehjul m.m.

For at garantere en perfekt kvalitet får alle kæder en unik sporbar produktionskode. Derudover er alle kæder certificeret i henhold til ISO9001-2000 og API.

Se produkter her           Læs mere her

Alt du skal bruge til dine køleinstallationer

Danfoss Climate Solutions udvikler energieffektive løsninger, som hjælper dig med at få mere ud af mindre og reducere udledning af CO2.

Danfoss tilbyder løsninger til fødevareindustrien, herunder forarbejdning, emballering, transport, kølerum, køling, specialkøling, og løsninger for butikker og supermarkeder.

Vi har udvidet vores sortiment af Danfoss Cooling-produkter, så du finder mere end 9000 produkter, der understøtter alle aspekter af kommerciel og industriel køling. Du får effektive køleløsninger, der spænder fra avancerede styreenheder til kølekompressorer.

Se produkter her          Læs mere her

   

Effektiv indkøb med Nord Gear Danmark

Vores omfattende udvalg af elektriske og mekaniske drivsystemer fra NORD Gear Danmark er designet til at effektivisere indkøb af gear, gearmotorer og styringsteknik. Det giver dig mulighed for at skræddersy løsninger præcist efter dine behov.

Se produkter her

Vores produktprogram omfatter også lagerførte elektromotorer, frekvensomformere, motorstartere og avanceret styringsteknik til både central og decentral drift. Det er en fleksibel og omfattende løsning, der giver dig kontrol over dine processer og samtidig sikrer, at dine systemer er klar til de avancerede Industri 4.0-applikationer.

Læs mere her


   

 Systematisk dataindsamling – din vej til energioptimering
   

Effektiv og ansvarlig energianvendelse er et vigtigt parameter i forhold til omverdenens opfattelse af din virksomhed – og så er det godt for din bundlinje. Systematisk dataopsamling og -analyse gør dig klogere på virksomhedens energiforbrug og giver dig det optimale grundlag for at beslutte, hvor investeringer i energioptimering giver det største udbytte. Du løfter dit beslutningsgrundlag fra fornemmelser til facts og tager et vigtigt skridt på vejen mod mere klimavenlige energiløsninger.

Samtidig får du et realtidsbillede af parametre, som kan være vanskelige at overvåge. For eksempel små afvigelser i energiforbrug, som kan være et forvarsel om behov for reparation, vedligehold eller udskiftning af komponenter. Det kan være med til at effektivisere vedligehold, reducere omkostninger og forebygge kostbare produktionsstop.

   

 

 
Vi har styr på dokumentationen
   

Dokumentation er afgørende for din maskinbyggerforretning. Korrekt dokumentation hjælper dig med at opfylde relevante lovgivningsmæssige krav, for eksempel i forhold til miljø, sundhed og sikkerhed. Vi leverer enhver dokumentation, du har brug for, herunder materialecertifikater, miljøvaredeklarationer, ydeevnedeklarationer og mere. Du modtager dokumentationen enten sammen med produktet eller i en e-mail inden levering. Du kan naturligvis også downloade den online.

Læs mere

 

Vi tager ansvar – dokumenteret
Vores aktiviteter drives efter ansvarlige og etiske ledelsesprincipper baseret på standarder udviklet af den uafhængige NGO International Organization for Standardization (ISO). Lemvigh-Müller er ISO 9001-certificeret (kvalitet) på en række lokationer, herunder vores vigtigste distributionshubs. Når vores igangværende kvalitetssikringsprojekt er afsluttet ved udgangen af 2024, vil samtlige 31 Lemvigh-Müller-lokationer være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 45001 (arbejdsmiljø og sikkerhed).

 
;