Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da


 

Lemvigh-Müller – maskinbyggernes stærkeste leverandør

Siden midten af 1800-tallet har Lemvigh-Müller været en betroet leverandør til og samarbejdspartner for de virksomheder, der skabte – og stadig skaber – fundamentet for Danmarks industrielle og teknologiske udvikling, maskinbyggerne.

Det har givet os et enestående indblik i og forståelse af den virkelighed, som maskinbyggersektoren opererer i. En virkelighed præget af hastig teknologiudvikling, foranderlige markeder og intens international konkurrence.

Vi følger maskinbyggersektoren tæt, så vi til enhver tid ikke bare er opdateret på, men på forkant med, vores kunders forventninger og behov. Vores indsigt og erfaring omsætter vi til nye services, der gør det lettere og mere effektivt at drive maskinbyggervirksomhed.

 

Bredeste sortiment og bedste brands

Lemvigh-Müller tilbyder et af Europas bredeste og dybeste sortimenter indenfor komponenter og teknologi til maskinbygning og automation fra markedets førende producenter. Vores produktudvalg omfatter flere end 550.000 varenumre, hvoraf en tredjedel er på lager til levering fra dag til dag i Danmark.

 

One stop shopping – alt du har brug for ét sted

 

Her er nogle af vores produktkategorier

  Mekanik og teknik           Procesteknik          Elteknik           Kemi, smøreteknik m.m.         Beklædning og PPE

 

 

 

   

Effektiv og enkel sourcing – hjemme og ude
Sourcing er en krævende proces i en maskinbyggervirksomhed. Derfor har vi gjort indkøbsoptimering til et vores vigtigste fokusområder. Vi tilbyder alt fra enkeltstående delløsninger præcist tilpasset dit behov over fuldt digitale indkøbsløsninger til fuldstændig lagerdrift med bemanding internt i din egen virksomhed.

Med en leverandørstyret lagerløsning fra Lemvigh-Müller får du en forsyningskæde uden svage led. Vi tager ansvaret for at forecaste efterspørgslen, så du altid har de rigtige komponenter og materialer til rådighed for din produktion. Det er med til at frigøre kapital, og det giver ro og ressourcer til at fokusere på de opgaver, hvor dine egne ansatte skaber mest værdi.

Vi er også med dig, hvis din virksomhed opererer internationalt. I kraft af strategiske alliancer med de mest erfarne aktører i den globale logistiksektor og vores egne højeffektive distributionscentre er vi i stand til at understøtte dine aktiviteter på eksportmarkeder med effektive og pålidelige logistikydelser. Vi konsoliderer dine ordrer, så det er nemt og mindre tidkrævende for dig at source fra forskellige producenter. Vi tilbyder også kitforpakning af reservedels- og monteringssæt samt forsendelse til en lokalitet efter dig valg. Den service omfatter 62 lande.

 

Læs om vores indkøbsløsninger:

EDI       SmartLager

 

   

 

 

Support på højt teknisk niveau

Især i maskinbyggersegmentet er Lemvigh-Müllers kunder langt fremme med Industri 4.0-teknologier som digitaliseret automation og robotter. Vi imødekommer maskinbyggernes høje forventninger til produktsupport med et stærkt internt teknikerteam, der løbende efteruddannes i tæt samarbejde med førende teknologileverandører.

Lemvigh-Müller er således certificeret partner for automations- og industriteknikproducenterne Schneider Electric, Siemens og Weidmüller. Det betyder blandet andet, at vores teknikere er kvalificeret i produkter og teknologier på samme niveau som producenternes egne teknikere.


 

 

 Systematisk dataindsamling – din vej til energioptimering
   

Effektiv og ansvarlig energianvendelse er et vigtigt parameter i forhold til omverdenens opfattelse af din virksomhed – og så er det godt for din bundlinje. Systematisk dataopsamling og -analyse gør dig klogere på virksomhedens energiforbrug og giver dig det optimale grundlag for at beslutte, hvor investeringer i energioptimering giver det største udbytte. Du løfter dit beslutningsgrundlag fra fornemmelser til facts og tager et vigtigt skridt på vejen mod mere klimavenlige energiløsninger.

Samtidig får du et realtidsbillede af parametre, som kan være vanskelige at overvåge. For eksempel små afvigelser i energiforbrug, som kan være et forvarsel om behov for reparation, vedligehold eller udskiftning af komponenter. Det kan være med til at effektivisere vedligehold, reducere omkostninger og forebygge kostbare produktionsstop.

   

 

 
Vi har styr på dokumentationen
   

Dokumentation er afgørende for din maskinbyggerforretning. Korrekt dokumentation hjælper dig med at opfylde relevante lovgivningsmæssige krav, for eksempel i forhold til miljø, sundhed og sikkerhed. Vi leverer enhver dokumentation, du har brug for, herunder materialecertifikater, miljøvaredeklarationer, ydeevnedeklarationer og mere. Du modtager dokumentationen enten sammen med produktet eller i en e-mail inden levering. Du kan naturligvis også downloade den online.

Læs mere

 

Vi tager ansvar – dokumenteret
Vores aktiviteter drives efter ansvarlige og etiske ledelsesprincipper baseret på standarder udviklet af den uafhængige NGO International Organization for Standardization (ISO). Lemvigh-Müller er ISO 9001-certificeret (kvalitet) på en række lokationer, herunder vores vigtigste distributionshubs. Når vores igangværende kvalitetssikringsprojekt er afsluttet ved udgangen af 2024, vil samtlige 31 Lemvigh-Müller-lokationer være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 45001 (arbejdsmiljø og sikkerhed).

 

 

Kontakt os
   

Kontakt
Henrik Lykke Lilleholt

+45 20423677

hlli@lemu.dk

 

 

;