Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

 

Energi & Klima - sammen om en grønnere fremtid

 

Vores verden er i forandring – det samme er din branche.
Behovet for at finde bæredygtige løsninger stiger ude hos dine kunder, samtidig med vi på nationalt plan har et mål om at være CO2-neutrale i 2050. Indsatserne på energi- og klimaområdet er en prioritet her hos Lemvigh-Müller, og vi er klar med sparring, support og inspiration til dig, så du kan løfte opgaverne nu og i fremtiden. Der er allerede nu mange muligheder, du kan tage i brug til gavn for kunderne og forretningen.

På vores viden om temasider giver vi dig den viden, som du skal bruge for at kunne understøtte dine kunders behov og ønsker i forhold til bæredygtighed, og sætter det i kontekst af konkrete produkter og løsninger.

 

 

Installatør
Der ligger et uudnyttet potentiale i at fokusere på udbedring og forebyggelse af de mange udfordringer der kan være med vandinstallationer i bygninger. Få viden om sunde vandinstallationer, vandbesparelser, og korrosion så du som installatør kan sælge din ekspertise, og højne standarden for vandinstallationer.  

Læs Mere

 

Bygningsansvarlig
Bygningsejere har ansvaret for bygningens vand – både hvad angår vandkvalitet og forebyggelse af vandskader. Bliv klogere på sunde vandinstallationer, mulighederne inden for vandbesparelser, og hvordan man undgår korrosion – 3 trin til sundere vandinstallation.

Læs Mere

 


     
 

Bæredygtighed på energiområdet handler ikke kun om, hvilken type energi vi bruger. Det handler i lige så høj grad om at få mest muligt ud af energiressourcerne. Der er generelt stigende krav og forventninger til, at elinstallationer udføres så energieffektivt som muligt. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri og ved renovering af nuværende installationer.

Bliv klædt på til at kunne rådgive og installere den bedste løsning til gavn for både økonomi og miljø

 

Læs Mere

 

 

Kurser

Nyheder Energi & Klima

;