Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

E-commerce Product Manager - Herlev eller Kolding

Hos Lemvigh-Müller søger vi en erfaren E-commerce Product Manager, der vil fungere som et vigtigt bindeled mellem vores digitale handelsaktiviteter og teknologiske infrastruktur.

Denne stilling tilbyder en unik mulighed for at deltage i innovation inden for digital handel i hjertet af en virksomhed, der værdsætter både tradition og nyskabelse.

I rollen som E-commerce Product Manager vil du spille en nøglerolle i at skabe synergi mellem Digital Commerce og IT-afdelingen, med en betydelig indflydelse på udviklingen af fremtidens digitale handelsplatform. Dit ansvar bliver at omsætte strategien til praksis for vores nye e-handelsplatform, sikre en sammenhængende produktudvikling og understøtte forskellige digitale initiativer.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet.

Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fleksible arbejdsformer – mulighed for selv til at tilrettelægge sin hverdag i samarbejde med leder
 • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Bliv en nøgleperson i vores digitale transformation

Som en nøgleperson i Lemvigh-Müllers Digital Commerce-afdeling, vil du spille en vigtig rolle i virksomhedens fortsatte succes og digitale transformation. Du bliver en del af et dynamisk team i en innovativ virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for faglig udvikling.

Ansvarsområder

 • Samarbejde tæt med vores Sr. E-Commerce Product Manager og et team af E-commerce Consultants for at optimere vores digitale handelsplatforme. Dette inkluderer at fungere som det koordinerende led mellem Digital Commerce og IT-afdelingen for at støtte produktudviklingen og sikre en effektiv fremdrift i projekter.
 • Facilitere en kundeorienteret udviklingsproces ved aktivt at indsamle og implementere feedback, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og bidrager til høj kundetilfredshed.
 • Arbejde i et agilt miljø for at fremme innovation og en hurtig implementering af nye ideer og funktioner, herunder tværfagligt samarbejde ved udviklingen og implementeringen af vores nye e-handelsplatform.
 • Agere som forbindelsesled i produktudviklingsprocessen for at sikre en stærk sammenhæng mellem forretningsbehov og teknologiske løsninger, og drive innovation med fokus på kundeindsigt.
 • Administrere produktroadmaps, håndtere backlog og teste funktionaliteter, samtidig med at man støtter implementeringen og den løbende optimering af handelsplatforme, inklusive EDI og mobile applikationer.
 • Bidrage til overvågning og rapportering af KPI'er for at vurdere og forbedre effektiviteten af vores digitale handelsinitiativer.

 

Kan du krydse følgende kvalifikationer – Så er det måske dig vi søger?

 • Omfattende erfaring med produktledelse, fortrinsvis inden for e-handel eller teknologisektoren, suppleret med stærke tekniske færdigheder.
 • Bevist evne til at facilitere effektiv kommunikation på tværs af afdelinger og fremme samarbejde.
 • Solid forståelse og praktisk erfaring med agil projektledelse, herunder metoder som Scrum og Kanban.
 • En hands-on tilgang til problemløsning, kombineret med en dedikation til teamets succes.
 • Flydende i både dansk og engelsk, med stærke færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation.
 • Teknisk ekspertise, gerne med erfaring i specifikke platforme som SAP Commerce Cloud og Umbraco, samt kendskab til headless arkitekturer.

 

Er du interesseret?

Kontakt venligst Head of Digital Commerce, Jan Ettrup-Mikkelsen, på tlf. 21 27 14 87 eller på e-mail jaem@lemu.dk for mere information.

Vi behandler ansøgninger løbende og opfordrer dig derfor til, at sende din ansøgning hurtigst muligt.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;