Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Projektingeniør – armeringsløsninger til entreprenør-branchen - Herlev

Vil du bruge dine tekniske kompetencer til at udarbejde optimale løsninger? Og kan du skabe gode kunderelationer, så vi fastholder vores stærke position på armeringsmarkedet?

Skræddersy løsninger til entreprenørkunder

Med base i Herlev bliver du en del af Bygge og Anlæg-afdelingen. Her får du 20 kolleger fordelt på kontoerne i Herlev og Randers med både kommercielle og tekniske baggrunde, der supplerer hinanden godt. Du sidder i armeringsteamet, hvis hovedfokus er løsninger inden for armeringsstål.

Som projektingeniør bliver du en af et team, hvor I vil være fire tekniske eksperter. Du arbejder selvstændigt med egne projekter, men supporterer også dine kolleger, hvis der er brug for hjælp til at forstå mere komplicerede bygningsdetaljer.

Du får en central rolle i fastholdelsen og udbygningen af vores kundebase, og det er derfor vigtigt, at du forstår den enkeltes forventninger og behov, når du leverer et konkurrencedygtigt oplæg.

Dine arbejdsopgaver inkluderer, at du:

 • skaber løsninger, der både passer kunden og vores produktionskapacitet samt fungerer som bindeled mellem vores produktioner i Køge og Polen og salgsafdelingen.
 • I samarbejde med sælgerne forbereder tilbud og udfører projektsalg til de entreprenører, som vi har identificeret eller udarbejder løsninger til dem, som henvender sig for at få hjælp.
 • Deltager som support og efter behov i salgs-/kontrakt arbejde.
 • Plejer og vedligeholder eksisterende kunder.

Der kan forventes dage med kundebesøg – primært på Sjælland.

Lemvigh-Müller er en betydelig spiller på armeringsmarkedet, og gennem dit arbejde får indblik i mange spændende byggeprojekter, primært Danmark.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse.

 

Stærk teknisk profil, der brænder for at finde den optimale løsning

Som person trives du med en varierende hverdag, der kan være travl, og du er altid klar til at rykke når muligheder opstår. Salgserfaring er en fordel, men ingen betingelse, da vi er indstillet på at udvikle dit talent, hvis du har den rette baggrund, personlighed og drive. Derudover forestiller vi os, at du:

 • har en teknisk uddannelse i bagagen, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignede. Er du nyuddannet eller uden erfaring i beton og armering, står vi naturligvis for den nødvendige oplæring
 • er teknisk velfunderet og har nemt ved at tilegne dig ny viden
 • behersker engelsk på skrift og i tale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef Kim Pedersen på 24 61 06 29.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;