Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Pricing Coordinator - Kolding

Har du en naturlig analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver? Sætter du en ære i at have et øje på detaljen, samtidig med at du kan formidle data til interne interessenter? Så er du muligvis vores nye Pricing Coordinator.

Du bliver en del af en uformel, stærk og selvkørende Pricing-afdeling. Stillingen er med reference til vores Team Lead, og du bliver en del af en afdeling, som består af 11 dygtige og engagerede kollegaer, der sidder enten i Kolding eller Herlev, hvor der er plads til forskelligheder, og frihed under ansvar er et nøgleord.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du bliver en del af et handlekraftigt team, som har tilliden fra organisationen til at skabe fremtidssikrede løsninger i et godt samarbejdsklima. Du får gode muligheder for at drive din personlige og faglige udvikling, i en organisation hvor vi tror på, at vi alle som individer bidrager til vores samlede ambition, om at fortsætte den fantastiske vækstrejse vi er på.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – mulighed for selv til at tilrettelægge sin hverdag i samarbejde med leder
  • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Dine arbejdsopgaver

I tæt samarbejde med salgs- og markedsorganisationen er din hovedopgave at sikre struktur og optimering af prissætningen, herunder:

  • være med til at sikre den mest optimale hierarkistruktur og prissætning med fokus på kunder, omsætning og indtjening
  • ansvarlig for ad hoc-driftsopgaver ifm. pricing
  • bidrage med din pricing ekspertise omkring IT-opsætninger og værktøjer over for interne samarbejdspartnere
  • justere prisaftaler ved leverandørskifte eller ændring i prisniveauer
  • medvirke til at udarbejde og udføre en governance struktur ift. gældende retningslinjer på prissætning

 

Dine personlige kvalifikationer:

Du er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt mindset og evner at sætte dig ind i nye arbejdsgange og procedurer. Du er ansvarsbevidst og initiativrig. Du sætter pris på at arbejde koncentreret i store datamængder, og tal er din ven. Du trives også med proaktivt at kontakte interne samarbejdspartnere, alt dette bidrager du med igennem dit positive humør.

Vi ser gerne at du har et par års erfaring med analytisk arbejde, arbejde med større mængder data eller har en relevant uddannelsesmæssigbaggrund, som f. eks HA, Finansøkonom, eller anden bacheloruddannelse.

Er du interesseret?

Så send dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Matthias Garczewski, tlf.: 40 33 09 87.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Søg stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;