Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Manager Market Excellence – Procurement & Category Management - Herlev

Er du strategisk, og brænder du for at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management?

Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class-værktøjer, procurement-processer, forhandlingsanalyser og formidable præsentationer? Så er du muligvis vores nye Manager i Lemvigh-Müller i Kolding.

Sæt dit præg på marked/indkøb afdelingens strategi

Som vores nye Manager Market Excellence - Procurement & Category Management vil du spille en afgørende rolle ift. at drive strategiske projekter, supportere udviklingen – og implementeringen af – kategoristrategier samt udvikle og optimere nøgleprocesser og værktøjer. Du vil blive en del af ledergruppen i marked/indkøb og bliver leder for dit eget team af én Business Analyst og to studentermedhjælpere.

Konkret vil du have følgende ansvarsområder:

 • Drive strategiske projekter, herunder udvikle kategoristrategier i tæt samarbejde med kategorichefer
 • Indsamle data, yde analytisk support og drive insights til kategori- og produktchefer, project managers m.fl. i forbindelse med leverandørforhandlinger & opfølgning
 • Udarbejde markeds- og konkurrentanalyser
 • Identificere optimeringsmuligheder, herunder automatisering og digitalisering
 • Forberede business cases, styregruppemateriale, ad hoc-analyser mv.
 • Drive processen for businessplanen for marked/indkøb
 • Ledelse af et team på én Business Analyst og to studentermedhjælpere

Du vil have en stor berøringsflade i organisationen og komme til at arbejde tæt sammen med både Head of Procurement & Market Exellence, markedsdirektører og kategori- og produktchefer, herunder samarbejdspartnere i Salg.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1.400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet.

Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fleksible arbejdsformer – mulighed for hjemmearbejde
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Er du den rette profil?

Vi søger en ambitiøs person med stort potentiale og drive, der ønsker at være med til at skabe fremtidens Market & Procurement-funktion. Du har en lang videregående uddannelse i Business, Økonomi eller lignende og har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Du er vant til at drive strategiske projekter, gerne med dig som leder – enten direkte eller indirekte – og du har erfaring med både strategiudvikling, konceptualisering ifm. udvikling af processer og værktøjer samt eksekvering og forankring.

Vi forventer desuden, at du har stærke analytiske egenskaber, og du mestrer både Excel og PowerPoint på ekspertniveau. Grundet din store berøringsflade i organisationen er det desuden afgørende, at du er en stærk kommunikator og facilitator, der kan kommunikere på alle niveauer og forstår at tværfunktionelt samarbejde er nøglen til succes.

Vi glæder os til at høre fra dig

For at blive en del af Lemvigh-Müller skal du sende dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Senior Director Kristian Andersen på telefon 6074 8087.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Vi vil gerne bede dig om ikke at sende ansøgning, billede, alder eller andre personlige informationer, da vi arbejder aktivt med at mindske risikoen for bias i rekrutteringsprocessen.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;