Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Hvilken lagertype skal jeg vælge?

Simpel lager - Maxmin lager - Vmi2box lager

Simpel lager

 ..er en lagertype der typisk bruges til opmærkning af lagerreoler – altså til udskrivning af lagerlabels. Lagerregistreringen kan også anvendes til statusoptælling af lagerbeholdningen. Inddateres manuelt fra håndscanner eller fra excel-ark. Simpel lager kan ikke anvendes til automatisk opfyldning. NB: Et simpelt lager kan konverteres til et Max/min lager.

Mere om Simpel lager her

Max/min lager

 ..er en lagertype der ofte anvendes til automatisk opfyldning. Lagerbeholdning opdateres når vareforbrug inddateres på registreringen. Max/min lager anvendes ofte sammen med LMe-Mobil – men kan bruges på alle lagre, hvor vareforbruget registreres hver gang varer plukkes fra lageret. Lageret kan ligesom Simpel lager også anvendes til opmærkning med lagerlabels. På et Max/min lager kan man foretage kontrolleret lageroptælling – hvor det optalte skal godkendes af ”ejer” før de nye lagertal sættes i drift.

Mere om Max/min lager her

Vmi2box lager

.. er en lagertype der er bygget på et princippet om 2-kasse lager. Hver vare på lageret opbevares i 2 (ens) kasser, hvor medarbejderne plukker varene frit – altså uden registrering af de enkelte pluk. Når en kasse er tom scannes kasselabel og en opfyldning sendes. Vmi2box lager anvendes ofte i en produktion til styring af ”små-varer”, hvor omkostningen på den enkelte vare er lav.

Mere om Vmi2box lager her


;