Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Organisation og profil

Få frihed til at fokusere på kerneforretningen – vi tager os af resten

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. 

Vi har så omfattende en lagerbeholdning og så velsmurt et logistikapparat, at vores kunder kan have fuld tillid til, at vi leverer varen på rette sted og til rette tid – hver gang. Faktisk kan vi bryste os af en leveringskvalitet på 99,86 pct. og en leveringssikkerhed på 96,2 pct. For dig som kunde betyder det, at du kan overholde aftalerne med dine kunder og holde flow i din forretning.

Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpartner tilbyder Lemvigh-Müller en række andre services og løsninger, som er skræddersyet til at gøre hverdagen så nem og effektiv som mulig for vores kunder. 

Vi kan bl.a. hjælpe med indkøbsoptimering, lagerstyring, teknisk support, bearbejdning af stål og metal, projektberegning, certifikathåndtering, fagkurser og produktuddannelse. Kort sagt, som kunde hos Lemvigh-Müller får du frihed til at fokusere på din kerneforretning – vi tager os af resten.  

;