Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Ledelseskodeks

At være leder i Lemvigh-Müller er et vigtigt job, fordi man som leder er blevet betroet et særligt ansvar

Man har selvfølgelig primært et personligt ansvar for sit team, sin afdeling eller sit funktionsområde, når det gælder trivsel, udvikling og resultater – men man har også et medansvar for Lemvigh-Müller som helhed.
 
Som leder skal man først og fremmest have integritet. Dvs. at man ikke tolerer mobning, diskrimination eller chikane af nogen art. Man er ærlig og har respekt for firmaets medarbejdere, værdier og ressourcer. Man misbruger ikke sin position til at opnå fordele, som man ikke er berettiget til. Man går forrest, når det gælder om at holde en god tone over for alle i virksomheden, og man griber ind over for problemer, som er ens ansvar. Man forventer det samme af sine medarbejdere – og man siger fra, hvis ens egen leder ikke lever op til Lemvigh-Müllers fælles ledelseskodeks.
 
Som leder i Lemvigh-Müller er man rollemodel, hvor det forventes, at man vil bringe sig selv, sine medarbejdere og sin arbejdsplads FREM ved at være: 
  • Forretningsdriver 
  • Resultatskabende 
  • Engageret 
  • Motiverende 

Det er først og fremmest disse fire egenskaber, som man skal være med til at fremme og sætte fokus på i Lemvigh-Müller. Det betyder bl.a., at alle med et personaleansvar bliver målt på dem i forbindelse med den årlige MUS-samtale. 

;