Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Ny service: ’Natlevering til ikke godkendt adresse’

Du kan nu bestille varer til natlevering, også selv om adressen ikke er godkendt. Men vær opmærksom på at du samtidig overtager ansvaret for varen.

På den måde kan du få leveret dine varer til morgendagens arbejde – lige præcis der hvor arbejdet skal foregå. Så du ikke skal bruge unødig tid på at hente dine varer, men i stedet kan koncentrere dig om opgaven.

Når vores chauffører leverer om natten, har de ingen at spørge, så du opnår den størst mulige sikkerhed ved at få leveret til en godkendt adresse. For når vi leverer til en ikke godkendt adresse, overgår ansvaret til dig som kunde. Det betyder, at du senest på ordretidspunktet skal acceptere et forringet aftalevilkår:

”Det præciseres, at ved natlevering benytter Lemvigh-Müller A/S fotodokumentation til brug for dokumentation af korrekt levering. Kunden har således accepteret dette.

Kunden er ikke berettiget til at gøre noget krav gældende overfor Lemvigh-Müller A/S for bortkomst, tyveri, hærværk, synlige fejl og mangler, hel eller delvis manko, beskadigelser,
forringelser grundet vejrlige forhold, skader ved udefrakommende påvirkning o. lign.”


Ovenstående ansvarsfraskrivelse vil du blive mødt med, når du vælger natlevering til ukendt adresse. På lemu.dk accepterer du med et flueben og hos internt salg via mail.

Skulle der opstå spørgsmål eller udfordringer med ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte din sædvanlige Lemvigh-Müller-kontaktperson, ligesom kundeservice kan hjælpe dig sikkert videre.

;