Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da


 

DIN INTERNATIONALE LEVERANDØR

 

   

TA’ OS MED UD I VERDEN

Vidste du, at vi leverer til kunder i +60 lande?

Flere af vores kunder vælger at tage os med som leverandør til deres udenlandske sites. Dermed sparer de tid og penge på indkøb.

Vi leverer bl.a. beklædning og værnemidler (PPE), vores SmartLager™-løsninger og sikrer leverandørkonsolidering for vores kunder rundt om i verden.

Og vi er selvfølgelig også klar til at tage med din virksomhed ud i verden.

 

 
 

 

 

ERFAREN LEVERANDØR – OGSÅ I UDLANDET

 

 

 

 

   
   

SMARTLAGER™

SmartLager™ er et lagerkoncept, der automatiserer håndteringen af forbrugsvarer. Det fås i flere versioner, men fælles for dem er, at du slipper for manuelt at bestille varer, at holde øje med forbrugt og for at genopfylde lageret – SmartLager™ klarer det for dig. Med scannere, automater eller intelligente hylder sikrer SmartLager™, at din produktion aldrig går i stå på grund af manglende varer.  

Læs mere her


 

 

 

BEKLÆDNING & VÆRNEMIDLER (PPE) 

Vi tilbyder et bredt udvalg af arbejdstøj og værnemidler til håndværk og produktion til indendørs og udendørs brug.

Vi har produkter fra førende producenter, der kombinerer kvalitet, sikkerhed og design for at sikre din arbejdsglæde og tryghed. 

Læs mere her


 

 
 

LEVERANDØRKONSOLIDERING

Leverandørkonsolidering kan være med til at bane vejen for vækstambitioner uden for Danmarks grænser, da det optimerer indkøb, lagerdrift og styrker konkurrencekraften.

Du kan med fordel kombinere leverandørkonsolidering med vores andre services som elektronisk samhandel (EDI), leverandørstyret lagerdrift (VMI) eller SmartLager™. 

Læs mere her


 

 

BÆREDYGTIGHED SKAL VÆRE NEMT 
 

Bæredygtighed fylder – både hos dig som virksomhed, dine kunder og hos os. Fokus på dokumentation bliver vigtigere og vigtigere, men det kan være svært at navigere mellem de mange krav og love. Nøglen er viden – og dét kan vi hjælpe dig med!

Som kunde hos Lemvigh-Müller får du bl.a. adgang til specialister, som hjælper dig med alt fra produkter, løsninger og dokumentation.

 

Læs mere her

 

 

KONTAKT OS
   

 

+45 3695 6491

Thomas Thestrup
Head of Key Account Management
thot@lemu.dk

 

 

Kontakt os allerede i dag – vi sidder klar til at hjælpe dig

 

 

BLIV INSPIRERET

;