Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

E-NVENTORY – vægte i det åbne rum

 

SMARTVÆGTE™

Med SmartVægte ™ fra DIGI SENS får du et reolsystem med hylder, der har indbyggede vægte – og på hver vægt kan du placere en kasse med én type vare i. Når medarbejderne løbende plukker fra kasserne, vil indholdet mindskes – og når kassen når en minimumsvægt, der er præregistreret, foretager systemet en automatisk genbestilling af varen ved hjælp af DIGI SENS’ såkaldte ’belastningsregistreringsteknologi’. På den måde løber du aldrig tør for det, du har brug for.

E-NVENTORY – VÆGTE I DET ÅBNE RUM

E-nventory er et såkaldt åbent reolsystem – det vil sige, at alle medarbejdere kan tage de forbrugsvarer, de skal bruge direkte fra kasserne på hylderne. Der bliver ikke registreret, hvem der tager hvad.

Hylderne har samme mål og passer i reolsystemet fra Bito, hvilket gør det nemt at bygge ind. Hylderne kan veje varer fra 4 kg til 80 kg, og du kan også få stande til europaller, der kan håndtere en vægt på 500-1.000 kg. Vægtene til europaller er især velegnede, når det kan være svært at vurdere, hvor meget der rent faktisk er tilbage af en vare – fx kabler eller flydende indhold (fedt eller olie).

Se specifikationer

 

I.CUPBOARD – VÆGTE DER ER LÅST INDE

Skabet fra DIGI SENS kan indeholde op til 12 hylder med en, fire, seks eller otte vægte, som hver kan håndtere fire til 80 kg. I alt kan skabet indeholde op til 104 vægte med 64 som standard, men du kan altså have 104 forskellige varer i i.cupboard.

Begræns adgang til varer
Hylderne er låst inde i et skab, der kun kan åbnes af medarbejdere, der har adgang med kort. Du kan dermed generere rapporter, der viser forbrugsmønstre, og du har helt styr på, hvem der har adgang til lageret.

Mere end bare et skab
Hjertet og hjernen bag i.cupboard ligger øverst, lige under skabets top. Den indbyggede computer tester jævnligt den målte værdi for hver af skabets vægte og beregner det faktiske lagerniveau på baggrund af dette. Forbindelsen til serveren foregår via et LAN- eller GSM-link. Den indbyggede webklient giver godkendte medarbejdere mulighed for at slå lagerniveauer op online.

;