Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

G. Funder

Lemvigh-Müller købte i 2017 handelsvirksomheden G. Funder, som er en betydende leverandør til byggemarkeder og andre detailhandlere.

G. Funder er pr. 1. januar 2018 et selvstændigt datterselskab i Lemvigh-Müller-koncernen.
 
Selskabet LM Unitrade, som gennem flere år var Lemvigh-Müllers detail-ben, blev efter opkøbet fusioneret med G. Funder og ophørte dermed som selvstændigt selskab. Tidligere  LM Unitrade kunder er nu kunder hos G.Funder.
 
Målet er at gøre detailmarkedet til et endnu mere betydende forretningsområde for Lemvigh-Müller-koncernen.

Den oprindelige tovproducent er en del af Lemvigh-Müller-familien

G. Funder, som begyndte at producere reb i Vejle i 1901, er siden vokset til et stærkt brand med et af markedets største sortimenter af koste, pensler, rengøringsartikler, reb, malergrej, måtter, spraymidler og søm og skruer til detailhandel, tømmerhandler og byggemarkeder.
 
Som en del af Lemvigh-Müller-koncernen kan G. Funder desuden tilbyde sine kunder adgang til 350.000 varer inden for vvs og varme, el og belysning, værktøj, maskiner og befæstelse.
 
G. Funder er et selvstændigt selskab med egen ledelse og bestyrelse, men kan som en del af Lemvigh-Müller-koncernen trække på markedets formentlig mest velsmurte logistikmaskine. 
 
G. Funder har stor knowhow om gør det selv-markedet og giver sine kunder den bedste service og de bedst mulige løsninger.
 
 
G. Funder A/S
Nordager 3
DK - 6000 Kolding
 
Telefon: +45 76 43 66 66
CVR nummer: 36 86 81 12
 
 
;