Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Mød fremtidens skæreskiver og skrubskiver med forbedret levetid og større effektivitet

Er du træt af at skifte skæreskiver og skrubskiver alt for ofte? Så skal du tage et seriøst kig på de nye 3M™ Cubitron™ 3, som ikke bare vil forbedre dit arbejde, men også dit arbejdsmiljø.

Længere levetid

De nye 3M™ Cubitron™ 3 skæreskiver og skrubskiver erstatter de gamle modeller, men du behøver ikke være bange for store prisstigninger. Hvad du derimod vil opleve, er en betydelig forbedring i levetiden og effektiviteten af produktet.

Den nye skæreskive har op til tre gange længere levetid sammenlignet med forgængeren, 3M™ Cubitron™ II. Skrubskiverne følger trop med en forbedring på op til 50 procent i levetid. Dette er ikke kun økonomisk fordelagtigt for dig, men også en tidsbesparelse, da du ikke længere behøver at stoppe arbejdet for at skifte skiver så ofte.

Teknologiske fordele

Alle skiverne er bygget med præcisionsformede slibemineraler, der reducerer vibrationer i maskinen. Dette resulterer i mindre belastning på brugerens arm og en overordnet bedre arbejdsoplevelse. Derudover giver den nye opbygning en op til 35 procent højere gennemskæringshastighed, hvilket igen sparer dig både tid og penge.

Et renere arbejdsmiljø

Skiverne fra 3M udvikler tungere støv, der falder hurtigere til jorden. Dette bidrager til et renere og mere behageligt arbejdsmiljø, som er en vigtig faktor i mange brancher.

Med de nye 3M™ Cubitron™ 3 skæreskiver og skrubskiver får du mere for pengene: længere levetid, højere hastighed og et forbedret arbejdsmiljø.

Så tag skridtet ind i fremtiden med denne nye produktlinje, der er designet til at gøre dit arbejde lettere, mere effektivt og mere behageligt. Opgrader dit værktøj og oplev forskellen selv.

Find Produktet Her

;