Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

5 stiger i én med ZARGES MultiMaster 5

Med den nye MultiMaster 5 fra ZARGES får du en multistige der er mere alsidig, komfortabel og sikker.

Når arbejde i højden er en del af dagligdagen, er det essentielt at sikkerhed og anvendelighed gå hånd i hånd. Den nye MultiMaster 5 er designet til at imødekomme netop dette behov, ved at tilbyde en enestående kombination af alsidighed, komfort og sikkerhed.

Alsidighed der sætter nye standarder

MultiMaster 5 påtager sig udfordringerne ved varierende arbejdsmiljøer med en række funktioner, der udvider stigens anvendelsesmuligheder. En unik multifunktionel top gør det muligt at placere stigen sikkert mod flade vægge, hjørner, samt søjler og stolper. Som supplement har MultiMaster 5 en justerbar støttedel, der kan modvirke højdeforskelle på op til 500 mm i en trappetilstand, og skabe en bro på mellem 880 til 1200 mm i offset-tilstand.

Komfort og sikkerhed i højsædet

Designet med fokus på sikkerhed og brugerkomfort imødekommer MultiMaster 5 de krævende forhold du kan støde på i hverdagen. Eloxerede vanger sikrer, at dine hænder forbliver rene under hele arbejdsprocessen, mens de ergonomiske håndtag og et en-hånds betjeningssystem foroven, samt på støttedelen fremmer nem transport.

Med ekstra brede, skridsikre 80 mm Safer Step-trin øger MultiMaster 5 sikkerheden, og forbedrer samtidigt din arbejdsstilling. En værktøjsbakke med magnetisk fastholdelse øger desuden effektiviteten ved at sikre, at du kan have nødvendigt udstyr er lige ved hånden.

Tilpasning på få sekunder takket være en hånds betjening system, og justerbar støttedel
Multifunktionel top, hjul og transporthåndtag, eloxerede vanger og 80 mm dybe Safer Step trin.

Skræddersyede løsninger på sekunder

MultiMaster 5 effektiviserer arbejdsprocessen og imponerer med sin egenskab til hurtigt og nemt at kunne tilpasse sig dit arbejdsmiljø. Især det intuitive system til en-hånds betjening sikrer, at du som bruger hurtigt kan fortsætte arbejdet - uafhængigt af hvilke krav det pågældende arbejdsmiljø stiller.

Dens revolutionerende tilgang til alsidighed, sikkerhed og komfort sætter en ny standard, som medfører forbedret effektivitet og sikkerhed for professionelle på tværs af industrier. MultiMaster 5 fra Zarges er mere end blot en stige; den er et uundværligt arbejdsredskab designet til at lette arbejdsdagen for dig.

 

Køb MultiMaster 5 her

Læs mere om ZARGES her
;