Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Et innovativt sæt af slagbits

Et sæt med 40 specialudviklede bits fra Bahco der understøtter ligekærv, Phillips, Pozidriv, Torx®- og sekskantskruer.

Slagbits sættet er udviklet og designet til at kunne modstå hårde materialer og til at lette din arbejdsgang. Evnen til at kunne håndtere hårde materialer er især det, som virkelig adskiller slagbits sættet her fra mængden.

Udviklet til holdbarhed og funktion

I udviklingen er der tænkt på alt fra holdbarhed og styrke til farvemarkeringer på medfølgende Torx®-bits, som gør det nemt for dig at identificere størrelsen på spidsen af hver enkelt bit.

Dine værktøjer vil utvivlsomt blive udsat for intens brug og slid i løbet af deres levetid. Derfor er torsionszonen i dette sæt særligt designet til langvarigt arbejde ved effektivt at sprede styrkekoncentrationen. Torsionszonen absorberer momentspidser, hvilket modvirker for tidlig slitage og dermed forbedrer levetiden. 

Ikke nok med at dette sæt er robust, så det er også æstetisk tiltalende. Produceret i højtlegeret stål og med en manganfosfatfinish får du et sæt af høj kvalitet, der vil opretholde sit skarpe udseende gennem tiden.

Design og funktionalitet i fokus

Selv i udarbejdelsen af æsken, er der tænkt på design, funktionalitet og holdbarhed. Effektiv og holdbar organisering er nemlig afgørende for en produktiv arbejdsdag. Æsken har en patenteret 180˚ låsefunktion der betyder, at æsken vedbliver i den åbne position, selv når den drejes. Dermed forhindrer den i utilsigtet at lukke.

Yderligere gennemtænkte detaljer omfatter muligheden for at skille æskens låg og bund, hvilket giver mulighed for fleksibel organisering, og den medfølgende label, der kan tilpasses dine behov. Med sættet her får du en æske, der er glasfiberforstærket, hvilket giver god beskyttelse til indholdet og gør organisering til en leg.

Der er ingen tvivl om, at dette sæt vil optimere din arbejdsdag, og sørge for at et øget effektivitetsniveau er inden for rækkevidde!

Køb her

Læs mere om Bahco her


;