Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Få besøg af Diesella målebilen!

Optimer dit projekt med banebrydende måleløsninger og dedikeret support, lige der hvor du har behovet.

I takt med stigende krav til præcision og dokumentation, præsenterer Diesella en løsningsmodel, der skaber mærkbar værdi direkte ude i felten – Diesella målebilen. Med den udfolder Diesella potentialet indenfor mobil teknisk support og måleteknologi, hvilket hjælper dine projekter med at opnå de højeste standarder.

Unik support møder nøjagtighed og effektivitet

Diesella tilbyder en eksklusiv mobil service, som bringer teknisk ekspertise og produktpræsentation direkte til din lokation. Med et besøg fra Diesella-bilen, får du afklaring på og tilpasning af løsninger til de specifikke udfordringer, som netop dit projekt står overfor. Dermed investerer du både projektets og i virksomhedens fremtid.

Denne innovative tilgang muliggør en umiddelbar, on-site dialog mellem dig som slutbruger, din kontakt hos Lemvigh-Müller og en teknisk specialist fra Diesella, hvilket fremmer forståelse og indsigt i produktvalg og applikationer. Resultatet er en effektiviseret arbejdsgang og sikring af at det rette udstyr anvendes korrekt – første gang.

Skræddersyede og certificerede måleløsninger

I sit samarbejde med producenterne SYLVAC og BOWERS forbinder Diesella skarpheden i schweizisk præcision og britisk innovation, hvilket fører til frembringelsen af måleløsninger udover det sædvanlige. Sylvacs produkter kan alle leveres med certifikat, dog følger der standard certifikat med på alle produkter med 0,001 nøjagtighed. Bowers leveres som standard altid med UKAS certifikat.

Se produktudvalg her

Samarbejdet der skaber værdi

Det er detaljerne, der tæller. Detaljer, som Diesella og Lemvigh-Müllers kompromisløse tilgang til nøjagtighed og kvalitet udmønter sig i. Tag os med ud på dit næste projekt, og oplev forskellen som præcisionsarbejde med værktøjer og ekspert support kan bidrage til.

Med et dedikeret fokus på netop dit behov som kunde tilpasses vores fælles ydelser og vi sørger i fællesskab for, at de løsninger du tilbydes, ikke alene løser et umiddelbart behov, men også indgår som en del af en langsigtet strategi mod procesoptimering og kvalitetskontrol.

 

Vil du have besøg af Diesella målebilen?

Kontakt Diesella på info@diesella.dk eller ræk ud til Produktspecialist Mikkel Elimar Møller Løvendahl på milo@lemu.dk

Læs mere om Diesella her

 

;