Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

LK lampeudtag er kendetegnet ved høj kvalitet, nem og hurtig montering samt høj sikkerhed.

Ø83 lampeudtag er nemme at installere og afmontere takket være deres smarte mekanisme.

LK lampeudtag er kendetegnet ved deres fremragende kvalitet, hvilket er en afgørende faktor for enhver elektrisk installation. Disse lampeudtag gør monteringen til en leg med deres brugervenlige design, der giver mulighed for en hurtig og problemfri installation. Samtidig har de en indbygget sikkerhedsfunktion, der prioriterer brugernes beskyttelse mod potentielle elektriske farer.

Ø83 lampeudtag skiller sig ud med en intelligent mekanisme, der gør det let både at montere og afmontere afdækningen. Det er en funktion, der sparer tid og besvær under installationen. Ud over dette har afdækningen udslagsblanketter, der kan klippes af efter behov, hvilket gør det nemt at føre ledningerne ud gennem siden og tilpasse installationen efter ønske og krav.

Ø84 lampeudtag repræsenterer en elegant løsning med deres flade design, der kun er 2 mm dybt. Dette gør dem velegnede til planforsænket montering i loftet og tilfører samtidig en æstetisk dimension til rummet. Det er også værd at bemærke, at Ø84 lampeudtag giver mulighed for direkte montering af armaturer lige over udtaget, hvilket giver en strømlinet og moderne belysningsløsning.

Sammenfattende er LK lampeudtag, herunder Ø83 og Ø84, en pålidelig og alsidig komponent i enhver elektrisk installation, der kombinerer kvalitet, brugervenlighed og æstetisk appel. De bidrager til at skabe en sikker og velfungerende elektrisk infrastruktur i ethvert miljø.

Find produkterne her

         
   

Vil du videre mere? 

Schneider Electric tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder strømdistributionsudstyr, energiovervågningssystemer, styresystemer og software til industriel automatisering samt løsninger til smarte hjem og bygninger. 

Bliv klogere på Schneider Electric og LK - Læs mere her.

   
         

 

;