Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Vi er din videnspartner på bæredygtighed

Der er lovgivning på vej, som handler om reducering af CO2-udledning. Dette gælder både bygningsreglementet, som har et CO2-loft, og hvor vi skal kunne dokumentere stålets CO2-udledning, og den kommende EU-taksonomi stiller ligeledes øgede krav til data og dokumentation omkring CO2-udledning.

Som kunde hos Lemvigh-Müller får du en stærk videnspartner, der står klar med hjælp og sparring på bæredygtighedsspørgsmål. Vi arbejder desuden aktivt på at finde leverandører med produkter, som har lavere CO2-aftryk end standarden i branchen.

Det øgede fokus på bæredygtighed er noget, vi allerede kan mærke hos Lemvigh-Müller. Anders Voldsgaard Clausen , Senior sales director Steel Industry, og Maria Steen Nørgaard, Director of sales, Steel, Building & Construction, hos Lemvigh-Müller fortæller:

– Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder i stigende grad efterspørger sparring og hjælp til at reducere og dokumentere CO2-aftrykket. Det ansvar tager vi gerne på os. Vores sælgere er uddannede til at vejlede om bæredygtighedstiltag, og vi hjælper med alt fra CO2-beregner på transport til data og viden for vores kunders CO2-regnskab. For køber du stål hos os, følger viden og sparring med i prisen.

Dit klimaregnskab

Vi ved, at stigende krav til klimaberegninger kan være en udfordring for mange virksomheder. Derfor tilbyder vi, at du som kunde kan trække på vores ekspertise. Vi har stor faglig viden på bæredygtighedsområdet og kan blandt andet hjælpe med miljøvaredeklarationer (EPD’er), viden om EU’s Taksonomi, nye regler inden for bygningsreglementet og dokumentere CO2-udledningen på transport.

Stå stærkere i forbindelse med udbud

Byder du på udbud med høje krav til bæredygtighed, hjælper vi gerne med udbudsmaterialet. Vores salgsorganisation har stor viden om DGNB-certificering og krav til EPD – også kendt som miljøvaredeklarationer. Det er med til at sikre, at du får skruet udbuddet helt rigtigt sammen.

Hvad kan Lemvigh-Müller hjælpe med:

  • Sikre EPD (miljøvaredeklaration) på stål
  • Dokumentation til DGNB-certificering
  • Viden om EU’s Taksonomi
  • CO2-beregning på transport fra Lemvigh-Müller til den enkelte kunde
  • Bidrage med viden om og data til dit klimaregnskab
  • Hjælp til udbud, hvor bæredygtighed er et kriterie
  • Produkter med CO2 reduceret aftryk

 

Dokumentation gør en forskel

Hjælp til klimatiltag bliver taget godt imod hos Helge Bruhn Maskinfabrik. Adm. dir. Leif Mikkelsen fortæller.

- Lemvigh-Müller er klart førende på viden inden for klimaløsninger, og det er trygt at have dem i baghånden. Igennem aGreenment-samarbejdet får vi blandt andet værktøjerne til at beregne CO2-aftrykket på det stål, vi leverer. Samtidig bliver vi informeret om nye lovkrav og nye tiltag. Det er en kæmpe fordel for en virksomhed af vores størrelse, hvor arbejdet med at dokumentere CO2-aftrykket ellers hænger på mine skuldrer. Her er det vigtigt at kunne trække på Lemvigh-Müllers kompetencer.

Bliv klimapartner

Vil du med på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid, så bliv aGreenment partner. Et partnerprogram, hvor vi deler viden og sætter fokus på ansvarlighed, bæredygtighed og tiltag indenfor CO2-reducerende løsninger. Her vil du blandt andet blive inviteret til VIP-arrangementer og få markedsføringsmaterialer, så du kan synliggøre dit partnerskab overfor dine kunder og samarbejdspartnere. For når vi løfter i flok, bliver effekten størst.

Læs mere om aGreenment

Sådan reducerer vi CO2-udledningen

  • Vi aftaler faste leveringsdage – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen fra transporten af dit stål (ved akut behov kan du selvfølgelig stadig få levering til næste dag).
  • Vi har i 2022 reduceret antallet af kørte kilometer med 180.000.
  • Vi pakker bilerne bedre og optimerer antallet af lastbiler på vejene – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen. 

 

;